Herkesin bayramı mubarek olsun..İzmir MT gezileri bekliyoruz
Herkesin bayramı mubarek olsun..İzmir MT gezileri bekliyoruz
tüm müsllüman alleminin mübarek kurban bayramını en içten dilleklerimle kutlarım nice bayramlara
Herkesin bayramını kutluyorum
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Merhaba gençler. Ben grubunuzun gönül üyesiyim. Herkese iyi bayramlar. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Erdal Sayın
bayramınız en içten dileklerimle kutlarım....
METİN İMRE
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım..
herkese iyi bayramlar .
DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
izmir mt bayramınız mübarek olsun dostlar
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Dostlar bayramınız mübarek olsun, keyifli tatiller
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
herkese ii bayramlar arkadaslar
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Önce İzmir MT ahalisinin,sonrada tüm islam aleminin bayramını kutlarım,nice bayramlar görmek dileğiyle sağlık ve afiyetle...
bayramınız mübarek olsun arkadaslar
emrecim senin de bayramın mübarek olsun.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
merhaba tüm motor sürücüsü dostlarım.bayramınızı sağlıklı bol sürüşlü keyifli bir şekilde geçirmenizi temenni ederim.esen saglıcakla kalın.
Tüm MT ailesi ve de özellikle İzmir MT üyesi kardeşlerimin mubarek Kurban bayramını kutlar nice güzel bayramlar yaşamalarını temenni ederim
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
hayırlı bayramlar arkadaşlar.nice bayramlar görmek dilegile saglıcakla kalın
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
herkesın bayramını kutlarım kazasız sürüşler tüm dostlara selam...
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)