mustafa bu gibi durumlarda delirmemek mümkün değil , haklısın ama hangi birini adam edeceksin ki ???
her iki konu için de çok geçmiş olsun
mustafa bu gibi durumlarda delirmemek mümkün değil , haklısın ama hangi birini adam edeceksin ki ???
her iki konu için de çok geçmiş olsun
Mustafa kardeşim, Öncelikler babanın hastalığı konusunda geçmiş olsun. Bence diğer sorunlar fasa fiso. Seninde dediğin gibi öyle şeylere kafayı takıpta ruh sağlığımızı bozmanın alemi yok. Önemli olan hastalık konusu. Umarım en kısa zamanda üzüldüğümüz babanın durumuna güzel haberlerle seviniriz. Çok stres olursan atla motora kendi kendine 15-20 dakika gez gel. Strese çok iyi geliyor. (Tecrübe ile sabittir.)
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
özge ve yusuf abi iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
May The Force Be With You
Uglychild'ın motosikleti iyidir, temiz makinadır... Her gün bu arkadaşlar resimde gördüğünüz yöntemle siliyorlar motosikleti... Vallahi gücüm yetse ben alırım bunu...
Sercaaannnn Özledim seni oğlum bak Mutlaka görüşelim deli bozuk...
MT İzmir, saygılarla... Sizi de özledim...
...Sergerdan...
şişştt uglychild yamyamların arasında kalmışş
bi yardım eli uzatalımda kurtarıp izmire döndürelimmm
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
e iyi satmışsın son görenler biz olduk galiba pistte.E hadi bakalım hayırlı olsun,inşşalh yenisine de hayırlı olsun dileklerimizi sunarızz
üstat geçmiş olsun allah acil şifalar versin,polis konusu da herkesin dediği gibi ülkede artık normal sayılan bi model.sinir sistemini karakolungirişindeki vestiyere bırakıp gir ki sorun yaşama...Tek tavsiyem bu sana mustafa...
:pr::pr::pr:
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
şu motorsuzluk çok zor be millet binecek şimdi açacak gazı gidecek istediği saatte incir altına içecek çayını yapacak keyfini bazı arkadaşlarda bakacak tüm motorların arkasından şimdi çinlide olsa bir tane olmalıydı diyecek çok zor çok allah sabır versin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Selam İzmir MT, bugün naassınız bakeeem...
Cumhurbaşkanınız hayırlı olsun,
GÜLüm beniiiiim GÜLüm beniiiim
DERDim, aşkııııııım, canım benim
Ayartmasıııın, TAYYİP seniiiii
Budur inaaaan tek dileğim..
...Sergerdan...
arkadaşlar bu pazar bi aktiviteniz varmı? ben büyük bi ihtimalle bu pazar izmirdeyim. hepinizle tanışmak isterim ,
muğla mt den selamlar.
GT650R
cuma toplantıı varr arama motorundan bulabilrsinn
ama izmir mt de bitmez atraksiyonn
pazarada bi aktivasyonn çıkıverirr
hadi ya. vallahi izmirde kaybolursam sorumlusu izmir mt gerçi eşim izmirli ama olsun onun izmirli olması bizim kaybolma riskimizi çogaltıyo
GT650R
ÖNEMLİ !!!
Biliyorsunuz,son zamanlarda yine yitip gitti ormanlarımız,içindeki canlı yaşamla beraber yok oldu ciğerlerimiz...
Biz de büyük bir grubuz,bu büyüklüğü doğru yerlerde,maksimum düzeyde yararlı işlerde kullanmalıyız.
Bu gün TEMA İzmir temsilciliğine gittim ve görüştüm.
Cuma günü Tema ile ilgili üyelik başvuru formu dağıtıcam,TEMA ya üye olacağız,tabi ki isteyenler...
Bu gün gidip gerekli bilgileri,üyelik formlarını kısacası herşeyi aldım.
Cuma günü isteyenler benden TEMA üyelik formunu alabilirler.
Bildiğiniz üzere vakıflara üyelik para ile oluyor maalesef ki,bu vakfa da üyelikte bir defaya mahsus 25 yaş ve altından 3 ytl,25 yaş üstü üye olmak isteyenlerdense 10 ytl alınıyor.Bu sadece bir defaya mahsus...
Makbuzları kesilip bize verilecek tabi bu ücretlerin.Ve ana merkezden üye kartlarımız gelecek.
Aklınıza takılan başka bir şey olursa toplantıda yanıtlamaya çalışırım.
ÇOK FAYDALI OLACAĞINA EMİNİM çorbada bizimde tuzumuz olsun belki hayatta bir dikili ağacımız olur ben ve kızım zaten tema üyesiyiz arada arayıp fidan dikimlerine çağırıyorlar
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
APV41,grupça yaparsak daha da güzel olacaktır.Önümüzdeki hafta da tegv le görüşmem var.Ne geliyorsa başımıza eğitimsizlikten,cehaletten geliyor...
Diğer topicte daha ayrıntılı yazdım..Cuma günü de konuşuruz tekrar bu konuyu
Alp_Tunay şaka olduğunu anlamamıştım iyi ki söyledin Herkes biliyor yenge ile senin 18 yaşını doldurmadığınızı ve gezilere gelirken ailenizden izin belgesi alıp geldiğinizi
toplantı topiğine yazdım ama burayada yazıyım daha çok kişiye ulaşır bilgi
hocamın gönderdiği bir mail
benim ilgimi çekti
paylaşmak istedim sizlerle
1) https://www.aktif.com/mkyk/tr/index.asp
Bir zarfin icine :
1 adet orta boy çizgili defter (en az 60, en çok 120 yaprak)
1 adet kitap
2 adet kurşun kalem
1 adet silgi
1 adet kalemtraş
1 adet küçük cetvel (20 veya 30 cm. plastik)
1 adet 6'lı kuruboya (küçük boy)
1 adet lolipop şeker
1 adet diş fırçası (çocuklar için)
1 adet küçük boy dişmacunu
koyup aktif dagitima kargo ya da elden ulastiriyorsunuz.Ya da 5 YTL havale gonderip hazir paketlerden aliyorsunuz.Bu paketler doguda ve diger bolgelerde ihtiyaci olan cocuklara gonderiliyor.Bu proje son 7 yildir yapiliyormus ve guvenilir bir kurum.Daha sonra gonderdiginiz pakedin kime ulastigini takip edebiliyrosunuz.Ve hatta o cocuk size mektup yaziyor.Ve belki bu sekilde onun irtibati kesmeyerek baska zamanlardada hediye gonderebilirsiniz.
2) http://www.kardesinisec.com/sayfa.php?id=3
Bir kardes seciyorsun ve onunla mektup yoluyla iletisim kuruyorsun.Ben Batman da bir tane kardes sectim.Kardesimin adi Sinan Yıldız.9 yasinda ve 2 odali bir kiralik evde 8 kisi yasiyorlarmis.Aile issiz..Sadece mektuplasip ara sira kucucuk hediyeler gondermem gerekiyormus...
Belifeless, Forrap:
geleceğimizi ilgilendiren bu iki konudaki duyarlılığınız için teşekkür ediyor, yürekten kutluyorum.
İzmir'e gelir gelmez (14 gün kaldı) sizlerle tüm güzellikleri paylaşmak üzere aranızda olacağım, Fidan da dikeceğiz, kardeşlerimize destek olmaya da devam edeceğiz.
Görüşmek üzere...
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)