Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    piaggio zip 100
    mustafa bu gibi durumlarda delirmemek mümkün değil , haklısın ama hangi birini adam edeceksin ki ???

her iki konu için de çok geçmiş olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kaptanpoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 YAMAHA FAZER600
    Mustafa kardeşim, Öncelikler babanın hastalığı konusunda geçmiş olsun. Bence diğer sorunlar fasa fiso. Seninde dediğin gibi öyle şeylere kafayı takıpta ruh sağlığımızı bozmanın alemi yok. Önemli olan hastalık konusu. Umarım en kısa zamanda üzüldüğümüz babanın durumuna güzel haberlerle seviniriz. Çok stres olursan atla motora kendi kendine 15-20 dakika gez gel. Strese çok iyi geliyor. (Tecrübe ile sabittir.)
    Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    özge ve yusuf abi iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
    May The Force Be With You

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    Uglychild'ın motosikleti iyidir, temiz makinadır... Her gün bu arkadaşlar resimde gördüğünüz yöntemle siliyorlar motosikleti... Vallahi gücüm yetse ben alırım bunu...

Sercaaannnn Özledim seni oğlum bak Mutlaka görüşelim deli bozuk...

MT İzmir, saygılarla... Sizi de özledim...
    ...Sergerdan...

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    şişştt uglychild yamyamların arasında kalmışş
    bi yardım eli uzatalımda kurtarıp izmire döndürelimmm
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hafta başı motorum satılmış olursa sizinle irtibata geçer gerekli bilgiyi alırım. tşk.
    e iyi satmışsın son görenler biz olduk galiba pistte.E hadi bakalım hayırlı olsun,inşşalh yenisine de hayırlı olsun dileklerimizi sunarızz

Alıntı karmacoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rezil bir gün, özet geçicem paylaşmak istediğim sadece son kısmı çünkü.
    ailede sağlık sorunu ile ilgili bi sıkıntı varken işe gittim, bu sabah arabayı bıraktım kullanmak istemedim, akşam işden geldiğimde arabanın çepeçevre toplam 5 parçasına tekamül edecek şekilde derin bi şekilde çizildiğini gördüm, kasko ister diye hemen polis çağırdım rapor tutmak için, polis 10 dk da geldi, yerinde arabayı gördü, bizi takip edin karakolda raporu düzenleyelim dedi, karakolda arabayı yerinde gören memur ile raporu düzenledik.
    En son raporun bilgisayara kaydı için başka bi odada pc başında oturan başka polisin yanına uğramam gerektiği söylendi, önünde duran rapordaki her şeyi sora sora kaydetti, sonda hasar nerde dedi (o da raporda kabak gibi yazıyo), saydım yazdı, kağıdı bana uzatırken, ARABAYI NEREYE ÇARPTIN dedi, nasıl bi çarpmayla arabanın 5 parçası çizilir diye sordum, yüzüne uzun uzun baktım cvp vermedi döndüm çıktım.
    aradan bi kaç saat geçti, evdeki hastalık %50 beklenen bi hastalık şüphesiydi korktuğumuz gibi çıktı kader dedim kanıksadım, araba çazır cızır çizildi kasko yapar diye takmadım, ama madur durumunda bulunduğum yerde cahil birinin ithamına uğramamı halen sindiremedim, sinirim yatışmadı... e sen madur olarak gelen bir kişiye neden yalancı muamelesi yapıyosun, hem arabam var kaskom var istersem duvara vururum, sen neyi ispatlamaya çalışıyosun!!!!!!!!!!!?????????
    öfkemi yatıştırmak için en fazla kişiyle paylaşabileceğim yer burası olduğu için kafanızı şişirdim kusura bakmayın..
    üstat geçmiş olsun allah acil şifalar versin,polis konusu da herkesin dediği gibi ülkede artık normal sayılan bi model.sinir sistemini karakolungirişindeki vestiyere bırakıp gir ki sorun yaşama...Tek tavsiyem bu sana mustafa...
    :pr::pr::pr:

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı duyulmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    e iyi satmışsın son görenler biz olduk galiba pistte.E hadi bakalım hayırlı olsun,inşşalh yenisine de hayırlı olsun dileklerimizi sunarızz

sağol Ahmet. bundan sonra önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

ama pistte ne kadar güzel gidiyordu değilmi çinli racingim ne yattık kalktık bea. iyiki satmadan gelmişim eğitime piste. hatıra oldu eski motörümle...
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    şu motorsuzluk çok zor be millet binecek şimdi açacak gazı gidecek istediği saatte incir altına içecek çayını yapacak keyfini bazı arkadaşlarda bakacak tüm motorların arkasından şimdi çinlide olsa bir tane olmalıydı diyecek çok zor çok allah sabır versin
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı uglychild adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadasim eger ilgini cekerse ben de bi tane 99 model gs 500 var.... su an Bodrumdayim ama eylulun ilk haftasi cesme ye gecicegim o arada izmir de motoru gormek istersen bulusuruz...

izmir mt nin 37 inci sayfasinda motorun resmi var ama aksesuarlardan pek belli olmuyor...
    sercan ne istiyorsun motoruna?

Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu motorsuzluk çok zor be millet binecek şimdi açacak gazı gidecek istediği saatte incir altına içecek çayını yapacak keyfini bazı arkadaşlarda bakacak tüm motorların arkasından şimdi çinlide olsa bir tane olmalıydı diyecek çok zor çok allah sabır versin
    ya valla di mi cengüzzzzzzz çinli minli farketmezdi. iki teker olsun teker dönsün yeter yaw

Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam yara tuz basmasan zaten cinetlerdeyim motoru satığıma bin pişmanım

Motosikleti
    Selam İzmir MT, bugün naassınız bakeeem...

Cumhurbaşkanınız hayırlı olsun,

GÜLüm beniiiiim GÜLüm beniiiim
    DERDim, aşkııııııım, canım benim
    Ayartmasıııın, TAYYİP seniiiii
    Budur inaaaan tek dileğim..

...Sergerdan...

oFLuAlper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650R
    arkadaşlar bu pazar bi aktiviteniz varmı? ben büyük bi ihtimalle bu pazar izmirdeyim. hepinizle tanışmak isterim ,

muğla mt den selamlar.
    GT650R

Motosikleti
    MSX 125
    cuma toplantıı varr arama motorundan bulabilrsinn
    ama izmir mt de bitmez atraksiyonn
    pazarada bi aktivasyonn çıkıverirr

oFLuAlper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650R
    hadi ya. vallahi izmirde kaybolursam sorumlusu izmir mt gerçi eşim izmirli ama olsun onun izmirli olması bizim kaybolma riskimizi çogaltıyo
    GT650R

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ÖNEMLİ !!!

Biliyorsunuz,son zamanlarda yine yitip gitti ormanlarımız,içindeki canlı yaşamla beraber yok oldu ciğerlerimiz...
    Biz de büyük bir grubuz,bu büyüklüğü doğru yerlerde,maksimum düzeyde yararlı işlerde kullanmalıyız.
    Bu gün TEMA İzmir temsilciliğine gittim ve görüştüm.
    Cuma günü Tema ile ilgili üyelik başvuru formu dağıtıcam,TEMA ya üye olacağız,tabi ki isteyenler...
    Bu gün gidip gerekli bilgileri,üyelik formlarını kısacası herşeyi aldım.
    Cuma günü isteyenler benden TEMA üyelik formunu alabilirler.
    Bildiğiniz üzere vakıflara üyelik para ile oluyor maalesef ki,bu vakfa da üyelikte bir defaya mahsus 25 yaş ve altından 3 ytl,25 yaş üstü üye olmak isteyenlerdense 10 ytl alınıyor.Bu sadece bir defaya mahsus...
    Makbuzları kesilip bize verilecek tabi bu ücretlerin.Ve ana merkezden üye kartlarımız gelecek.
    Aklınıza takılan başka bir şey olursa toplantıda yanıtlamaya çalışırım.

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    ÇOK FAYDALI OLACAĞINA EMİNİM çorbada bizimde tuzumuz olsun belki hayatta bir dikili ağacımız olur ben ve kızım zaten tema üyesiyiz arada arayıp fidan dikimlerine çağırıyorlar
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ÖNEMLİ !!!

Biliyorsunuz,son zamanlarda yine yitip gitti ormanlarımız,içindeki canlı yaşamla beraber yok oldu ciğerlerimiz...
    Biz de büyük bir grubuz,bu büyüklüğü doğru yerlerde,maksimum düzeyde yararlı işlerde kullanmalıyız.
    Bu gün TEMA İzmir temsilciliğine gittim ve görüştüm.
    Cuma günü Tema ile ilgili üyelik başvuru formu dağıtıcam,TEMA ya üye olacağız,tabi ki isteyenler...
    Bu gün gidip gerekli bilgileri,üyelik formlarını kısacası herşeyi aldım.
    Cuma günü isteyenler benden TEMA üyelik formunu alabilirler.
    Bildiğiniz üzere vakıflara üyelik para ile oluyor maalesef ki,bu vakfa da üyelikte bir defaya mahsus 25 yaş ve altından 3 ytl,25 yaş üstü üye olmak isteyenlerdense 10 ytl alınıyor.Bu sadece bir defaya mahsus...
    Makbuzları kesilip bize verilecek tabi bu ücretlerin.Ve ana merkezden üye kartlarımız gelecek.
    Aklınıza takılan başka bir şey olursa toplantıda yanıtlamaya çalışırım.

Sorun diil...Üye oluruz...Ne demek.....Zaten 23.5 yaşındayım....Hatun da 18.5...

Kredi kartı geçer dimi?.....

Şaka haaa.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    APV41,grupça yaparsak daha da güzel olacaktır.Önümüzdeki hafta da tegv le görüşmem var.Ne geliyorsa başımıza eğitimsizlikten,cehaletten geliyor...
    Diğer topicte daha ayrıntılı yazdım..Cuma günü de konuşuruz tekrar bu konuyu

Alp_Tunay şaka olduğunu anlamamıştım iyi ki söyledin Herkes biliyor yenge ile senin 18 yaşını doldurmadığınızı ve gezilere gelirken ailenizden izin belgesi alıp geldiğinizi

Motosikleti
    MSX 125
    toplantı topiğine yazdım ama burayada yazıyım daha çok kişiye ulaşır bilgi
    hocamın gönderdiği bir mail
    benim ilgimi çekti
    paylaşmak istedim sizlerle

1) https://www.aktif.com/mkyk/tr/index.asp

Bir zarfin icine :

1 adet orta boy çizgili defter (en az 60, en çok 120 yaprak)
    1 adet kitap
    2 adet kurşun kalem
    1 adet silgi
    1 adet kalemtraş
    1 adet küçük cetvel (20 veya 30 cm. plastik)
    1 adet 6'lı kuruboya (küçük boy)
    1 adet lolipop şeker
    1 adet diş fırçası (çocuklar için)
    1 adet küçük boy dişmacunu

koyup aktif dagitima kargo ya da elden ulastiriyorsunuz.Ya da 5 YTL havale gonderip hazir paketlerden aliyorsunuz.Bu paketler doguda ve diger bolgelerde ihtiyaci olan cocuklara gonderiliyor.Bu proje son 7 yildir yapiliyormus ve guvenilir bir kurum.Daha sonra gonderdiginiz pakedin kime ulastigini takip edebiliyrosunuz.Ve hatta o cocuk size mektup yaziyor.Ve belki bu sekilde onun irtibati kesmeyerek baska zamanlardada hediye gonderebilirsiniz.

2) http://www.kardesinisec.com/sayfa.php?id=3

Bir kardes seciyorsun ve onunla mektup yoluyla iletisim kuruyorsun.Ben Batman da bir tane kardes sectim.Kardesimin adi Sinan Yıldız.9 yasinda ve 2 odali bir kiralik evde 8 kisi yasiyorlarmis.Aile issiz..Sadece mektuplasip ara sira kucucuk hediyeler gondermem gerekiyormus...

Motosikleti
    Belifeless, Forrap:

geleceğimizi ilgilendiren bu iki konudaki duyarlılığınız için teşekkür ediyor, yürekten kutluyorum.

İzmir'e gelir gelmez (14 gün kaldı) sizlerle tüm güzellikleri paylaşmak üzere aranızda olacağım, Fidan da dikeceğiz, kardeşlerimize destek olmaya da devam edeceğiz.

Görüşmek üzere...
    ...Sergerdan...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler