herkese kazasız belasız haftasonu diliyorum
herkese kazasız belasız haftasonu diliyorum
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
elemanlar süpersiniz yaaaaaaaaaaa....virüs lü yü uzak tutsaydınız....benim oraya geldi pek ilgilenmedim..onla....uzak durdum nemelazım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------
bu arada aranızda bir tane ajan var ..adını bilmiyorum..torun diyorlar .çarşıda takılıyomuş .ona dikkat edin..her kulübün toplantısına gidip ön saflarda flamanın altında foto çekiliyormuş...bunu hep yapıyormuş...
by K@d@k@L
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Eskilerden güzel bir gece aklıma geldi sizinle paylaşmak istedim...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...oplantisi.html
Tuncer uygunsuz görürsen silersin kardeşim...
Herkese hayırlı akşamlar...
Bu gece hiç tanımadığım bi fenerliye
Sırf ezik ezik oturuyor diye
Usulca sokulup
Üç sıfıııırr dedim
May The Force Be With You
fincanı taştan oyarlaaaaaaaaaar........ feneride böyle
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Selamlar İzmir ahalisi 10 gün boyunca İzmirdeyim görüşmek ümidiyle.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
arkadaşlar ...dün gece [COLOR="Red"]davut[COLOR="red"[ aradı tel den herkeze çok selamı var..şu anda iran dan afrikaya gittiğini ..hayatından memnun yemeklerin ve içkilerin beleş olduğunu..söledi..böyle yani....
by K@d@k@L
ah be abi bi denk gelemedim buluşmalara ya
iyi akşamlar millet
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Selam arkadaşlar,
airties kablosuz rt205 modem var işine yarıcak olanın aklında olsun. 70 tl fiyat uygun oldugu ıcın buraya yazıyorum işinize yarasın.
iyi akşamlar herkeze
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
:d :d
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
1 ay oldu modem alalı o modemden bende de vardı garantisi biteli 3 gün oldu modem bozuldu bende yenisini aldım .
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)