Saolsın,sana da geçmiş olsun.
Havalar sakat,bir güneş bi soğuk,hastalıklara dikkat etmek lazım..Motosikletin üzerindeyiz hepimiz,ne kadar koruma olursa olsun soğuk yiyoruz..
Saolsın,sana da geçmiş olsun.
Havalar sakat,bir güneş bi soğuk,hastalıklara dikkat etmek lazım..Motosikletin üzerindeyiz hepimiz,ne kadar koruma olursa olsun soğuk yiyoruz..
Sabah şaka gibi bi olay oldu.
yukselişi aradım oglen arıcaz dediler bende tanıdık sutayı aradım halat getrmşti cekcektik motoru.
neyse o gelmeden bi iniyim dedim bakaym.
daha ilk marş basmamda motor çalıştı
dun cok bogduk heralde calsştrmak için ilk önce biras çiğ benzn attı beyaz bi dumanlaa ardından bras gaz verdm bekledm ve duzeldı.
ben genede usta ile gittim. karburatorun alt kapagnın tahlyesnı boşalttık temzledk şimdilik sorun yok gibi ilerde ne olur bilinmez kader işte.
şimdi yukseliş sabah gelseydi boşyere motoru götrcektık yada daha dorusu karburatoru gene söktrcektik
sorun halloldu su an inşallah bi yerden tekrar patlak vermez ilgilenen herkesede teşekkur ederim
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
toplantıları kış moduna alıp her hafta mı yapsak naaapsak
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
geçen hafta yoktu bu haftadamı toplantı yok :(
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Senin suratını hatırlasak yapacağız da Gökalp im Olm en son toplantıya 1453 te İstanbul fethedilirken geldin be
Aç buluşma,gelmeyen senin gibi olsun
Ee o zaman bu hafta sonu bi hasret gideririz artık
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
1 toplantıyı kaçırdık olay oldu manşetlere taşındı böyle olacagını bilseydim 2 elim kanda olsa bile gelirdim yaaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 ----------
Giderelim kardeşim
http://www.motosiklet.net/forum/etki...oplantisi.html
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Kardeşim gaza gelmeniz için laf sokmak gerekiyor,yoksa 1 toplantıya gelmemek felan değil dert
Bak işe yaradı,açtın hemen başlığı..
Cuma geç gelebilirim,ama gelecem dediysem geliriiim
Geçmiş olsun Utku
Yorumların bir çoğunu okudum ancak benim için en mantıklı olsılık:
sert darbe sonucu karbüratörün şamandırası işlev yapmıyor! yani açık kaldığı için sürekli benzin doluyor ve tahliye memsinden dışarıya sızıyor.
Karbüratörü açıp şamandırayı kontrol etmek gerekir ya da bir süre beklemek....kendiliğinden düzelecektir....
Hatta düzelmiş bile okuduğum kadarıyla.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
merhaba sevgil arkadaşlar.nasılsınız bakalım.bu hafta toplantı çayır çimen gibi etkinlikler varmı.olacaksa haberimiz olsun.herkes birbirini özledi.bahane ile görüşeim degilmi.
turan abi toplantı topiğini yapıştırdım alta bekleriz özledik seni
http://www.motosiklet.net/forum/etki...oplantisi.html
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Hasta arkadaşlara acil şifalar dilerim.Yağmura havaya dikkat salgın zamanı biraz daha dikkatli olalım.Selamlar herkeze.........
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
Son üç gündür biraz serin ama gayet güneşli bir hava mevcut. Aksam sağlam ayaz çıkıyor. kışlık ekipmanlarınızı yanınızda taşıyınız.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
iyi akşamlar dostlar özledim sizleri vallah cumaya gürüşmek özere.
müsait olursam bende gelecem
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
amanin hemen herkesler geliyo yahu.. görüşrz yarın aşaam
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)