bu hafta cuma DOMİNOS tamıyız olmaz ya çok kalabalık oluruz aç kalmayalım sonra ( wallace gelmesin yanlız ona yandaki çay ocağının adresini verin yemekten sonra tesadüfen görürüz onu )
bu hafta cuma DOMİNOS tamıyız olmaz ya çok kalabalık oluruz aç kalmayalım sonra ( wallace gelmesin yanlız ona yandaki çay ocağının adresini verin yemekten sonra tesadüfen görürüz onu )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Arkadaşlar bugun talihsiz bir olay başıma geldia akşam 9 civarında alsancakta cankayada kumpirciler sokagının orda cok derin bir cukura girdim ve ardından motorda bogulma ile birlikte kapandı.
az benzin vardı dedm belki benzinden oplmuştur ardından saolsun şans eseri gördügüm arkdştyan biras benzın yukledık ama yok çalşmıyor karburatorun tahlıye borusundan benzin atıyor.
sorunu tam olarakta bilemedim motoru pickup ile evin önüne getrdim sizden bir usta tavsiyesi bekliyorum bornovadan veya kahramanlardan motoruda çekmeleri lazım hiç çalışmıyor evin önüne kitledim
Herkese Saygılar
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
O çukuru iyi bilirim günde 50 defa o yoldan geçerdim geçmiş olsun....
teşekkürler şu an yarın motoru neyle nasıl götürürüm onu düşünmekteyim
utku usta falan aramana gerek yok, götür yükselişe...
hatta telefon et minibüsle gelip alırlar
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
abi tanıdık usta varda pickup yok onda.
şimdi yukseliştede hesap patlarsa hiç hoş olmıcak
karbüretörün taşırma memesi takılmış ya altından biraz sertçe tıkla yada işi bilen birisi karbüretörün alt kapağını açsın yeniden toplasın
CENGOMOTO
taşırma memesi derken nerden vardın bu kanıya abi biras acıklayabilirsen sevinirim
Kim alırsa alsın hesabına yansıtacak, yükseliş bu konuda geniş (esnek) biraz. Telefonda sorarsın nakliye için ne kadar isteyeceklerini, sonuçta sana yakın çok fazla istemezler. Yükseliş sadece honda bakıyor ve piyasadaki herkes en azından garanti bitene kadar onlara gidiyor bu demektir ki herhangi bir ustanın gördüğü motordan defalarca kez fazla motor görüyorlar. Hem işini daha kolay halledersin, hemde neyse onu ödersin. Eğer motorunun fazla bir sorunu yoksa ufak tefek bişeyleri varsa belki bi vida sıkılıp hallolacak bir işse yetkili servis bunu yapar ve gönderir seni. Sıradan bir ustaya gidersen ufak bir arıza varsa bile orasıyla burasıyla oynayıp sana masraf çıkartabilir Bence gidip ustalarla uğraşma adam gibi kurumsal bir yere ver motorunu
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Haklısın abi o konuda daha önceden de bi çok kez yukselişe gittim iliglenıyorlar.
ögrenci ayagınada fazla hesap cıkarmıyorlardı yarın bi ögrencem
çukur sonrası olması sarsıntıdan ve benzin taşırması bunun belirgin sebebi mantıklı düşünürsen sarsıntı sonrası hasar görecek bölümler buji kırılması,kablo çıkması,kablo kopması gibi sebeplerdir, senin sözünü ettiğin benzin taşırması bunları doğrular nitelikte değil, tüm işaretler karbüretör memesinde taşırma yönünde sana tavsiyem elinden gelmiyorsa en azından yapılırken izle elinde ve zihninde bilgi olarak kalsın, önünde daha çok uzun yollar var ihtiyacın olacaktır
not;bilgiyi test etmek istersen benzin musluğunu kapat motoru tam gazda tut çalıştırmayı dene, yada bir süre benzini kapadıktan sonra ( 10 dakika kadar ) bekle tekrar çalıştırmayı dene ( yüksek gazda) benzin bitene kadar çalışacaktır
CENGOMOTO
Geçmiş olsun . helede garani kapsamından çıkmış bir motorun varsa istediğin gibi oynayabiliyorsun. randevu aacağım zaman yer yok kelimesi ni hiç duymadım. ( Yer yok dediğinde garantimin olmadığını ve dışardan yaptıracağımı söylediğimde bütün işler değişiyor. Sanırım honda bu konuda hassas. Garantide 4000 bakımı yaptıran adam(yağ buji filtre) 85 lira öderken ben 60 lira ödüyorum
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Bornovada nerede kaldınız Tanıdık tamir edebilecek kişide var isterseniz Taşıyabilecek kamyonda bulabilirim Ama karşılığında beni izmir mt ye kabul edeceksiniz
Manisa kavşağının orda oturmaktayım da tanıdık usta vasıtası ile brasdan götürücem saolun abilerim bilgiler için
Peki Kolay gelsin
Bu aralar hiç buluşma yokmu ya Tanışmak istiyorum sizlerle
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)