Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI
    APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    bu hafta cuma DOMİNOS tamıyız olmaz ya çok kalabalık oluruz aç kalmayalım sonra ( wallace gelmesin yanlız ona yandaki çay ocağının adresini verin yemekten sonra tesadüfen görürüz onu )
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Arkadaşlar bugun talihsiz bir olay başıma geldia akşam 9 civarında alsancakta cankayada kumpirciler sokagının orda cok derin bir cukura girdim ve ardından motorda bogulma ile birlikte kapandı.

az benzin vardı dedm belki benzinden oplmuştur ardından saolsun şans eseri gördügüm arkdştyan biras benzın yukledık ama yok çalşmıyor karburatorun tahlıye borusundan benzin atıyor.

sorunu tam olarakta bilemedim motoru pickup ile evin önüne getrdim sizden bir usta tavsiyesi bekliyorum bornovadan veya kahramanlardan motoruda çekmeleri lazım hiç çalışmıyor evin önüne kitledim

Herkese Saygılar
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

O çukuru iyi bilirim günde 50 defa o yoldan geçerdim geçmiş olsun....

Motosikleti
    teşekkürler şu an yarın motoru neyle nasıl götürürüm onu düşünmekteyim

Alıntı dynner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugun talihsiz bir olay başıma geldia akşam 9 civarında alsancakta cankayada kumpirciler sokagının orda cok derin bir cukura girdim ve ardından motorda bogulma ile birlikte kapandı.

az benzin vardı dedm belki benzinden oplmuştur ardından saolsun şans eseri gördügüm arkdştyan biras benzın yukledık ama yok çalşmıyor karburatorun tahlıye borusundan benzin atıyor.

sorunu tam olarakta bilemedim motoru pickup ile evin önüne getrdim sizden bir usta tavsiyesi bekliyorum bornovadan veya kahramanlardan motoruda çekmeleri lazım hiç çalışmıyor evin önüne kitledim

Herkese Saygılar

Geçmiş olsun kardeş, üzüldüm valla. Sorun neymiş merak ettim doğrusu çukura girmekle ne olmuş acaba. Çok geçmiş olsun biran evvel sorunun çözülür umarım.

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    utku usta falan aramana gerek yok, götür yükselişe...
    hatta telefon et minibüsle gelip alırlar
    Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.

Motosikleti
    abi tanıdık usta varda pickup yok onda.

şimdi yukseliştede hesap patlarsa hiç hoş olmıcak

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    karbüretörün taşırma memesi takılmış ya altından biraz sertçe tıkla yada işi bilen birisi karbüretörün alt kapağını açsın yeniden toplasın
    CENGOMOTO

Motosikleti
    taşırma memesi derken nerden vardın bu kanıya abi biras acıklayabilirsen sevinirim

Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    abi tanıdık usta varda pickup yok onda.

şimdi yukseliştede hesap patlarsa hiç hoş olmıcak
    Kim alırsa alsın hesabına yansıtacak, yükseliş bu konuda geniş (esnek) biraz. Telefonda sorarsın nakliye için ne kadar isteyeceklerini, sonuçta sana yakın çok fazla istemezler. Yükseliş sadece honda bakıyor ve piyasadaki herkes en azından garanti bitene kadar onlara gidiyor bu demektir ki herhangi bir ustanın gördüğü motordan defalarca kez fazla motor görüyorlar. Hem işini daha kolay halledersin, hemde neyse onu ödersin. Eğer motorunun fazla bir sorunu yoksa ufak tefek bişeyleri varsa belki bi vida sıkılıp hallolacak bir işse yetkili servis bunu yapar ve gönderir seni. Sıradan bir ustaya gidersen ufak bir arıza varsa bile orasıyla burasıyla oynayıp sana masraf çıkartabilir Bence gidip ustalarla uğraşma adam gibi kurumsal bir yere ver motorunu
    Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.

Motosikleti
    Haklısın abi o konuda daha önceden de bi çok kez yukselişe gittim iliglenıyorlar.

ögrenci ayagınada fazla hesap cıkarmıyorlardı yarın bi ögrencem

Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kim alırsa alsın hesabına yansıtacak, yükseliş bu konuda geniş (esnek) biraz. Telefonda sorarsın nakliye için ne kadar isteyeceklerini, sonuçta sana yakın çok fazla istemezler. Yükseliş sadece honda bakıyor ve piyasadaki herkes en azından garanti bitene kadar onlara gidiyor bu demektir ki herhangi bir ustanın gördüğü motordan defalarca kez fazla motor görüyorlar. Hem işini daha kolay halledersin, hemde neyse onu ödersin. Eğer motorunun fazla bir sorunu yoksa ufak tefek bişeyleri varsa belki bi vida sıkılıp hallolacak bir işse yetkili servis bunu yapar ve gönderir seni. Sıradan bir ustaya gidersen ufak bir arıza varsa bile orasıyla burasıyla oynayıp sana masraf çıkartabilir Bence gidip ustalarla uğraşma adam gibi kurumsal bir yere ver motorunu

Bencede katılıyorum en azından dışardakiler gibi görüntü yapıp bi sürü para almıyorlar.

Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    Haklısın abi o konuda daha önceden de bi çok kez yukselişe gittim iliglenıyorlar.

ögrenci ayagınada fazla hesap cıkarmıyorlardı yarın bi ögrencem
    Aynen bende cbf varken param yok falan diyip herşeyi ucuza yaptırıyordum Hatta çamura yatıp garantiye sokmaya çalışıyordum

Garantiden değiştirdiklerimi bi ara denk geldiğimizde uzun uzun anlatayım sana o kadar çok şey değiştirdim ki anca uzun bi sohbete sığar

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    taşırma memesi derken nerden vardın bu kanıya abi biras acıklayabilirsen sevinirim
    çukur sonrası olması sarsıntıdan ve benzin taşırması bunun belirgin sebebi mantıklı düşünürsen sarsıntı sonrası hasar görecek bölümler buji kırılması,kablo çıkması,kablo kopması gibi sebeplerdir, senin sözünü ettiğin benzin taşırması bunları doğrular nitelikte değil, tüm işaretler karbüretör memesinde taşırma yönünde sana tavsiyem elinden gelmiyorsa en azından yapılırken izle elinde ve zihninde bilgi olarak kalsın, önünde daha çok uzun yollar var ihtiyacın olacaktır

not;bilgiyi test etmek istersen benzin musluğunu kapat motoru tam gazda tut çalıştırmayı dene, yada bir süre benzini kapadıktan sonra ( 10 dakika kadar ) bekle tekrar çalıştırmayı dene ( yüksek gazda) benzin bitene kadar çalışacaktır
    CENGOMOTO

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Arkadaşlar bugun talihsiz bir olay başıma geldi

Herkese Saygılar
    utku canım geçmiş olsun. gerekli bilgileri msnden ve pm den sana yolladım.

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Geçmiş olsun . helede garani kapsamından çıkmış bir motorun varsa istediğin gibi oynayabiliyorsun. randevu aacağım zaman yer yok kelimesi ni hiç duymadım. ( Yer yok dediğinde garantimin olmadığını ve dışardan yaptıracağımı söylediğimde bütün işler değişiyor. Sanırım honda bu konuda hassas. Garantide 4000 bakımı yaptıran adam(yağ buji filtre) 85 lira öderken ben 60 lira ödüyorum
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Motosikleti
    Hyosung Gt250 Comet
    Bornovada nerede kaldınız Tanıdık tamir edebilecek kişide var isterseniz Taşıyabilecek kamyonda bulabilirim Ama karşılığında beni izmir mt ye kabul edeceksiniz

Motosikleti
    Manisa kavşağının orda oturmaktayım da tanıdık usta vasıtası ile brasdan götürücem saolun abilerim bilgiler için

Motosikleti
    Hyosung Gt250 Comet
    Peki Kolay gelsin

Bu aralar hiç buluşma yokmu ya Tanışmak istiyorum sizlerle

Alıntı eRy_1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki Kolay gelsin

Bu aralar hiç buluşma yokmu ya Tanışmak istiyorum sizlerle
    yakın zamanda olacaktır burayı takip ederseniz görüşebiliriz

tabi ben gelebilir miyim bilmiyorum felaket derecede hastayım

Tuncer sanada geçmiş olsun kardeşim kendine dikkat et
    [COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler