İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Beklerim kardeşim. Gel bi bakalım şu iş durumlar ne halde aydınlat bizi
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Akşam 7 den sonra pasaportta seyir teraslarında çay içicez....yolu düşen uğrasın...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ii akşamlar ahali
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
bu ara mt gene suskun
yarın lastikleri deiştiriyorum arkadaşlar
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Daynırcım,senin o lastikleri değiştirmek ilk vazifen olmalıymış zaten.
Şambrelli olsa lastiğin şambrelin üzerinde gideceksin yahu
Çok yıpranmıştı lastiklerin gerçekten..
Yeni lastiklerin şimdiden hayırlı olsun..Hep düz bassın(virajlarda hafiften yatsın,sonra yine kalksın,nerede yatıp nerede kalkacağını bilsin,motosikletinin tekeri çocuklarının anası olsun).
arkadaslar su duruma bi el atın ya nedir bu böyle
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...-problemi.html
daynır o kabaklardan sonra yeni yımışacık dişli dişli lastiklerin hayırlı olsun
500 - 1000 km falan lastik rodajına dikkat et 60 dereceden fazla yatırma motoru
Ermancım ilk gurup sürüşlerimizde önümde ilerlerken seni hep yanık olan kırmızı fren lambanla hatırlıyorum (bu lambanın yanma periyodu ve süresi zamanla azaldı tabii )
ilk akla gelecek olan balatalarının normalden çok önce bitirdiğine eminim, ayrıca uzun uzun frende ayağın kaldığında balatalar yanar ve bitmese bile ciyak sesler çıkarabilir,
balatanın aşınma veya yanmanın miktarına göre o dediğin takırtılar (nasıl bi takırtıdır burdan yazıyla tahmin edilmiyor çünkü) olurmu bilemiyorum ama , raptoruna acil şifalar
May The Force Be With You
Bir sonraki çay sefası olur sorun değil. Biz yağmurda olsa dışardayız. yine denk gelitiz..
ciyaklaması da takur tukur etmeside bence yağmurda ıslanması to çamur kapmasından dır. sen asıl fren ayarını yaptığın somun ne kadar geride ileride ona bakmalısın. İçini açmadan bakacağın tek yer orası. eğer vida çok sıkılmamış sa temizlerler kampananın yaylarını kontrol ederler (Tak tuk) onlar yerinden çıkmış olabilir.) düzelir.
iyi akşamlar millet sizleri özledim yahu karma mustafam meşhur olduğundan beri sellamı kestin)televziyona bilem çıktın he hani aşkımız sellere benzerdi
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
İyi akşamlar güzel izmir'in güzel insanları ;) Sohbetiniz bol neşeniz daim olsun
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
utkuyla yeni lastik aldık artık daha sağlam basıyo motor yere: ) bi gezi yapsak hafiften bi yol yapsak nası olur?
Bende değişiklik yaptım lastiklerimde.. öne bir michelen aldım buz motor dan. bir kaç saat evvelde coştum jantları boyadım, boya yetmedi gerçi, sabah gıdadan alayım bir kutu daha . Cuma akşamı insan evde oturunca sıkılıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)