abiler ben ehli,yet sınavını kazandım çok yakında aranızdayım
abiler ben ehli,yet sınavını kazandım çok yakında aranızdayım
::tutkuy:: HAYATI TEZBİH YAPTIM BAZEN SALLIYORUM BAZEN ÇEKİYORUM::tutkuy::
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Merhabalar İzmir MT,aranıza kabul ederseniz deneyimlerinizden faydalanmak ve danışmak,muhabbet etmek amacıyla rahatsız edebilirim.selamlar
ne zamandır bakamıyorum yav forumlara :D en kısa zamanda güzel bir gezi haberi bekliyorum ona göre
Yanlız şunun altını çizerek belirtmek istiyorum Ödemiş gezisinde Elif yoktu yani artçısız geldi Erman can taşıma stresi yoktu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------
Buarada Rıfat kardeşim ben seni msne ekledim ama bişey demeyi unuttum ben msni 40 yılda bir açarım sonra deme adamı ekledik kaç gün oldu 2 kelam etmedi diye çoğu kişi bilir msni arasıra faceboku hiç kullanırım(hatta nefret ederim)
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
erman bi dahaki gezide dip gaz gitsin 250 lik çapırıyla da sen gör extreme83844
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Elif duymasın bu söylediğini
Nese müdür ben yatar malum yarın görevliyim 10 Kasım töreninde
Sana sınavlarında başarılar sınavları bitirde bi aksiyon yapalım hade iyi geceler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:59 ----------
murat cım vatana millete hayırlı olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:09 ----------
hatta murat sana baklava ısmarlıyayım ben. sınav sonucu ödülü olarak. Bu perşembe seyir teraslarında aksam çay içiyor olacağım. baklavalar benden murat senin ehliyetin şerefine..
gelmek isteyen olursa beklerim...
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
nerede hareket ..orada bereket...uyuma izmir..ansızın bir organizasyon yapabiliriz...
by K@d@k@L
merhaba Güzelyalı Shell'den benzin alıp da şikayetçi olan veya memnun olan var mı acaba? motora en son oradan 20 tl lik 95 oktan benzin almıştım aldığımdan beri motor sıcakken durduğumda stop ediyor ayrıca kullanırken de çok performanslı değil l ve sesi de değişti su mu katıyorlar benzine ne yapıyorlar Allah kahretsin normalde bi şikayetim yoktu motordan.
Gökalpim sabah sana geri dönemedim halende dönemiyorum nedeni ise yoğunluktan ve saflıktan yatırmayı unuttuğum telefon faturam sabah seni arayamayınca fark ettim unuttuğumu ve hazin son şuan kimseyi arayamıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:20 ----------
Muhabbetini özledik Naci abi bi kavuşalım artık
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)