Duyulmaz Ahmeti'in herkese çok selamı var Mardinden, az önce konuştuk..Şafak 69 sayıyor
iyi pazarlar
Duyulmaz Ahmeti'in herkese çok selamı var Mardinden, az önce konuştuk..Şafak 69 sayıyor
iyi pazarlar
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
ooohhh beeee motorsikletimle şöööyle bir urlaya gittim geldim
sırılsıklam ıslanmayı özlemişizikimizde ıslanırken gayet muytluyduk
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
arkadaslar izmirdeyim artık gezi toplantı aktıvite aksiyon bişi yokmu özledim valla herkesi.yol yapalım artık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 ----------
hbr vereydin ya hayırsız.pazar gezelim gidelim bi yerlere dedim yok sınav var dedin falan filan dedin kıvırdın.yazdım bunu hbrin olsun
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Acil bi işim vardı gelip hemen döndüm çay içmeye bile vaktim yoktu anlatırım sonra uzun hikaye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------
paşam cok acil gitmem gerekti sen o yagmurda cıksaydın şeker gibi adam oldugun için erirdin yada yagmur var diye basmazdın beni sinirden eritirdin
yağmurdada basınca eger eldiveniniz yarım parmaksa yagmur damlaları 130-140 ta mermi gibi geliyor haberiniz olsun
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
motor kullanmaya yeni başladığım zamanlardan hatırlıyon sen beni ondan basmazdın diyon baya baya uzun süredir birlikte yol yapmadığımız için bendeki gelişmenin farkında deilsin sen
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Kaçırmışız geyiği ya insan bi haber verir
Erman şökellalarım hazır mı müdür
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
Tamam Tuncerim yaz bir yere başlık benden demo fotolar ve videoda benden gören dayanamaz gelir
Metinle keşettigimiz Duyulmazla ilkbaharda keyfini çıkarttıgımız yere gezi sözüm var
ama Ermana söyle nosmu taktırcak yoksa dişlilerini mi büyütcek bişeyler yapsın virajlarda arkama bakıp bakıp Erman nerde kaldı diye düşünmek istemiyorum
hazır müdür merak etme hele bi kesinleşsin şu iş olayı sarelleye boğcam seni
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 ----------
merak etme gözüm gecte olsa varırız biz gitçeğimiz yere merakta bırakmayız seni
selamlar izmir li MT tutkunları bende çiğliden aranıza katılmak isterim
hoşgeldin dostum
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)