herkese hayırlı kandillerrrrr
herkese hayırlı kandillerrrrr
hepinizin son kandili kutlu olsun önümüz ramazan iftar yemekleri hazırmı
ve ben eski motorcuyum itirazı olan varmı 50 modelde olsa binerim ( bende bu şekilde anladım farzedin ) anladın sen onu murat bak gözlerin parladı anladın anladın
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
arkadaşlarr hayırlı kandiller hepinizee
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
rezil bir gün, özet geçicem paylaşmak istediğim sadece son kısmı çünkü.
ailede sağlık sorunu ile ilgili bi sıkıntı varken işe gittim, bu sabah arabayı bıraktım kullanmak istemedim, akşam işden geldiğimde arabanın çepeçevre toplam 5 parçasına tekamül edecek şekilde derin bi şekilde çizildiğini gördüm, kasko ister diye hemen polis çağırdım rapor tutmak için, polis 10 dk da geldi, yerinde arabayı gördü, bizi takip edin karakolda raporu düzenleyelim dedi, karakolda arabayı yerinde gören memur ile raporu düzenledik.
En son raporun bilgisayara kaydı için başka bi odada pc başında oturan başka polisin yanına uğramam gerektiği söylendi, önünde duran rapordaki her şeyi sora sora kaydetti, sonda hasar nerde dedi (o da raporda kabak gibi yazıyo), saydım yazdı, kağıdı bana uzatırken, ARABAYI NEREYE ÇARPTIN dedi, nasıl bi çarpmayla arabanın 5 parçası çizilir diye sordum, yüzüne uzun uzun baktım cvp vermedi döndüm çıktım.
aradan bi kaç saat geçti, evdeki hastalık %50 beklenen bi hastalık şüphesiydi korktuğumuz gibi çıktı kader dedim kanıksadım, araba çazır cızır çizildi kasko yapar diye takmadım, ama madur durumunda bulunduğum yerde cahil birinin ithamına uğramamı halen sindiremedim, sinirim yatışmadı... e sen madur olarak gelen bir kişiye neden yalancı muamelesi yapıyosun, hem arabam var kaskom var istersem duvara vururum, sen neyi ispatlamaya çalışıyosun!!!!!!!!!!!?????????
öfkemi yatıştırmak için en fazla kişiyle paylaşabileceğim yer burası olduğu için kafanızı şişirdim kusura bakmayın..
May The Force Be With You
mustafa çok geçmiş olsun...emniyet teşkilatı düzelmez takma kafana bütün kurumlar düzeldi orası düzelmez...kal sağlıcakla
eywallah aykut, zaten yorum yapmamak için en kısa haliyle özet geçmeye çalıştım, söylenecek çok şey varda burada gerek yok
mustafacim her ne kadarda su anki bulundugum dag basinda elektrik de olmasa internette olmasa sizlere ulasmak icin elimden ne geliyosa yapmaya calisiyorum..Gecmis olsun karmakomam..az once konusmustuk halbuki bisey solemedin bana..neyse takma kafana bosver..selam mt herkese iyi geceler..tekrardan beraat kandilinizi kutluyorum..
As The Years Go Passing By...
herkesin kandili mübarek olsun...
karmacoma, hastalık için üzüldüm geçmiş olsun Allah şifa versin...
diğer konu içinse kızmakta haklısın maalesef bürokrasinin her kademesinde idraki yetersiz biraz da önyargılı memurlar var ve olacak. bi de maalesef ülkemizde sigorta istismarı had safhada olduğundan onlarda herşeyde bit yeniği aramaya meyilli olup yanlış çıkarımlar yapabiliyolar. tekrar geçmiş olsun...
bu arada bugün motorumu sattım.... çinli minliydi ama üzmemişti beni, fiyakalı motordu da haaa!!!!.
bakalım artık arayışa girdik ben biraz kurtlu adamımdır fazla arayıp sormaya gelemem iyi kötü bi tane alırım kısmetse....
Tessin motoruna da bakarız bi ara olmazsa. hatta bugün o motoru bornova istikametinde gördüm genç bi bayan kullanıyodu km. saati olmadığını görünce kesin emin oldum onun olduğundan.
onun haricinde aman kulağınız delik olsunda yazın son aylarını motorsuz kapatmayalım.
herkese selam...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
karmacoma mustafa kardeşim önce hastalık için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
olaki elimden bir şey gelecekse yer zaman saat önemli değil yeterki haber ver kardeşim
arabanın başına gelenlerede üzüldüm
polis ile aranda yaşananlar üzücü ama ülkemiz için klasik neredeyse
hasarın umarım kısa sürede karşılanır ve bu üzücü olayı unutursun
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
chopperrider, arapkadri abi, iskender teşekkür ederim,
walla mustafa abi olay dün oldu şu anda saat itibariyle geçmişte kaldı, ilk gördüğüm anın şokunu atlattım şimdi unuttum bile temenni ettiğin gibi ne diye huzurumu bozacağım, o kasıntı eleman o saatten soora kimbilir kendince kaç kişiye daha laf çarpmıştır, ama aramızdaki fark ben ruh sağlığım yerinde hayatıma devam edecem, ööle mesleki kapris içindeki arkadaşlarında kasıntısı erken yaşta kanser, beyin örümceklenmesi gibi zararları onlara getirecektir.
merhaba arkadasim eger ilgini cekerse ben de bi tane 99 model gs 500 var.... su an Bodrumdayim ama eylulun ilk haftasi cesme ye gecicegim o arada izmir de motoru gormek istersen bulusuruz...
izmir mt nin 37 inci sayfasinda motorun resmi var ama aksesuarlardan pek belli olmuyor...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
uglychild sercan senin motoru aksesuarlarıyla almaya kimsenin gücü yetmez burda
Mustafa geçmiş olsun kardeşim. bu işler böyle oluyor nedense. bazen şaçma sapan yargılardan insanın kan beynine sıçrayabiliyor. o polisin sığlığı işte asabını bozmaya değmez ama insana yalancı muamalesi yapılması da bazen insanı çileden çıkartıyor. geçmiş olsun.
hastalık içinde elimizden gelen birşey varsa yardımcı olalım çekinme söyle lütfen
Mustafa çook geçmiş olsun.Üst üste gelmiş cidden...
Umarım biran önce iyileşir baban.Yapabileceğimiz bir şey olursa söyle demeye gerek yok sanırım...Koca bir grup var yanında,ne gerekiyosa yaparız.
Araba ve polis konusunda söyleyecek çok bişey yok zaten,ama şu polis teşkilatının bir kaç sene sonra düzeleceğini düşünüyorum az da olsa.Eskiden alınan polislerin bir çoğu öylesine alınmış,bu işin tam anlamıyla eğitimini almamış insanlar maalesef ki.Ama yeni yetişenler öyle değil,umuyorum ki bu da düzelecek...
Arabana üzüldüm,kasko ile halledersiniz umarım sorunsuz bir şekilde.
selammm herkese ıyı kandıllerr Mustafa geçmiş olsun kardesss Hepiniz allaha emanetsinizzzzzz
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
[QUOTE=Wallace;787267]ben superlight la bir senede 30000 dne fazla km yaptım. mekanik olarak çok ciddi bir sorun çıkartmadı. biraz titrek bir motor vibrasyonu var ama 250 liklerde bu sanırım daha azdır. marka olarak emsallerine göre (çinlilerden bahsediyorum) gayet iyi. karşılaşırsak detaylı konuşuruz
bilgi için teşekkürler inşallah karşılaşacağız.vuslata az kaldı.
[QUOTE=karmacoma;787675]rezil bir gün, özet geçicem paylaşmak istediğim sadece son kısmı çünkü.
ailede sağlık sorunu ile ilgili bi sıkıntı varken işe gittim, bu sabah arabayı bıraktım kullanmak istemedim, akşam işden geldiğimde arabanın çepeçevre toplam 5 parçasına tekamül edecek şekilde derin bi şekilde çizildiğini gördüm, kasko ister diye hemen polis çağırdım rapor tutmak için, polis 10 dk da geldi, yerinde arabayı gördü, bizi takip edin karakolda raporu düzenleyelim dedi, karakolda arabayı yerinde gören memur ile raporu düzenledik.
En son raporun bilgisayara kaydı için başka bi odada pc başında oturan başka polisin yanına uğramam gerektiği söylendi, önünde duran rapordaki her şeyi sora sora kaydetti, sonda hasar nerde dedi (o da raporda kabak gibi yazıyo), saydım yazdı, kağıdı bana uzatırken, ARABAYI NEREYE ÇARPTIN dedi, nasıl bi çarpmayla arabanın 5 parçası çizilir diye sordum, yüzüne uzun uzun baktım cvp vermedi döndüm çıktım.
aradan bi kaç saat geçti, evdeki hastalık %50 beklenen bi hastalık şüphesiydi korktuğumuz gibi çıktı kader dedim kanıksadım, araba çazır cızır çizildi kasko yapar diye takmadım, ama madur durumunda bulunduğum yerde cahil birinin ithamına uğramamı halen sindiremedim, sinirim yatışmadı... e sen madur olarak gelen bir kişiye neden yalancı muamelesi yapıyosun, hem arabam var kaskom var istersem duvara vururum, sen neyi ispatlamaya çalışıyosun!!!!!!!!!!!?????????
öfkemi yatıştırmak için en fazla kişiyle paylaşabileceğim yer burası olduğu için kafanızı şişirdim kusura bakmayın
çok büyük geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
[QUOTE=karmacoma;787675]rezil bir gün, özet geçicem paylaşmak istediğim sadece son kısmı çünkü.
öfkemi yatıştırmak için en fazla kişiyle paylaşabileceğim yer burası olduğu için kafanızı şişirdim kusura bakmayın
çok büyük geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
forrap, Wallace, kral444, alico96 teşekkür ederim,
bi sonraki sayfada böcekin masjı için de bi teşekkür,
ters adamım vesselam, arkadaşların iyi dileklerinden önce tşkr gönderiyom, belkide kahin oluyom böcek o msjı halen yazmamıştır.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)