arkadaşlar haftasonu için urla veya çeşme tarfına geçecek arkadaşlar dikkatli olsun sitelerden sonra urla girişindeki ışıklara kadar trafik kontrol oluyo bölge trafik oldugu için hiç af yok genelde radar oluyo ve tüm evraklarınızın tam olmasına özen gösterin saygılar...
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
yarin bende pistte olacağım bitane basımda bela 306 gti var onu satmaya uğraşıyorum bakalım ne olacak
fotoğrafları bekliyoruz
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
eveeeet elleri görelim yarın kimler geliyor piste
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Ben apv 41 ile bugun de ordaydım yarında ...
Yarın yağmır olmazsa sıkı bir yarış var.. çekişmeli olacak kesinlikle. yağmur yağarsada çoğu ekibin yağmur lastikleri hazır. olmayana da 29 numara ile avni abi satıyor
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
pistte görüşmek üzere arkadaşlar...
Hasan abi cengiz abimin dediği gibi bana doğruda sakın doğrultma düz yolda düşeriz sonra
amann abii pazar gidicek olsaydınız katılırdım size kardeşim ödemişte hem ziyaret hemde gezmiş olurdum
:=) sen zaten hep kendin git kardeşini düşünme bi terslik olmazsa haftaya ybr alıyorum 2005 model braz yanki işi toplucaz agrdan artık napalım
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Izmir mt Moskovaya da gelecek mi?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Yarışa gidenlerin msjları şimdi okudum sanki biraz geç kalmışım
Nitekim yine de bazı izmir arkdaşlarla karşılaştık lafladık sağolasunlar.
Ayrıca yarıştaki kaza yapan arkadaş hakkında bilgi edinen olursa paylaşırsa sevinirim çok üzüldüm doğrusu.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
iyi akşamlar arkadaşlar bugün piste idik çarşı ile beraber.güzel yarışlar oldu bir iki kaza dışında.çarşı sezona başlangıç yapmak üzere az kaldı .bizi izlemeye devam edinnn
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
pist çok fenaydı bugün
izlemedeyiz oğuz abi, çarşı herşeye karşı
gezi olursa haberim olsun, güzel insanlarla yolun keyfi ayrı oluyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 PM ----------
ikiye bölünen motorun resimlerini çekmiştim pistin içinden ama telefonla pc arasında bağlantı kurulmadı bi türlü, yarın işyerinden hallederim artık yanına gittimizde kaza yapan arkadaşın gözleri açıktı ve inliyordu, umarım çok fazla birşeyi yoktur ciddi bir kaza atlattı
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
kaza yapan bursalı bir arkadaşımızdı ilk kez yarışa bir dostumuzun ısrarıyla girmişti ve maalesef pistten çıktıktan sonra kaybettik hepimizin başı sağolsun allah ailesine sabır versin elimizde kaza anında çekilmiş resimler var yakında kaptan hasan paylaşacaktır
bu olay bize acı bir hatıra olarak kalacak fakat istanbuldan katılan ve bizim desteklediğimiz AVNİ PALA arkadaşımız kazanın olduğu yarışta 1. oldu buna rağmen hüzünlü olarak kupasını aldı ve bu kupayı yakın tarihte kaza yapan HASAN KAYA adına aldığını ve ona hediye olacağını söyledi
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)