İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Erman abi geziye bende katılırdım ama yarın fuarda (pet show) görevliyim. O yüzden gelemem.
Hızlanmak motorun işidir, ancak onu durdurmak sürücünün becerisidir.
Cumartesileri çalışmıyoruz biz de...
Yarın servisten randevu aldım. öğleye kadar açık ya yükseliş.. fen balatalarımı felan değiştireceğim. yarın işin yoksa buyur gel serviste hem canım da sıkılmaz benimde.
sabah erkenden giderim öğleni bulur heralde..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
doğru sölüyon VALLACE. gezmenin tam zamanı ..fırsatımız olsa bizde gelseydik.. hele şimdi oralar mükemmeldir..
by K@d@k@L
erman bu hafta off dayım..bizim vefat olayımız oldu ...onunla ilgilendik ..nasıl derim hatuna ben gezmeye gidiyom diye... siz mert le beraber toplanıp gidin bi yerlere..boş durmayın havalar güzelken.. size şimdiden iyi eğlenceler diliyorum..gitceniz yeri yazın buraya ne olur ne olmaz...
by K@d@k@L
kardeşim sizin başka bir işiniz yok mu yav...otrurmusun siz biraz şurada yav..
Bu paraların kaynağı nedir bize de fısılda.. gömü mü buldunuz yoksa...
Artık senin gerçekten Hocalık yaptığından şüphe etmeye başladım ben ona göre...
Hani kimyacısın ya,ne tür kimya üretiyorsunuz bakem siz orda......
kırmızı sarı yeşil beyaz hııı hangisi...de bakem....hangisi hee...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:26 PM ----------
Başınız sağ olsun kardeşim..allah geride kalanlara sabır versin.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
başsağlığı için teşekkürler. herkeze ...
by K@d@k@L
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
neee wallace yarışı izlemeye gelmiyormu ?
yazık
sağolasın abicim. bu arada başınız sağolsun.
kazasız belasız. sizde oralarda bir keşif yapın ben daha önce yapmıştım sonra topluca tekrar gidelim.
abicim onlar para etmiyor diye ben mavi yapmaya başladım.
yaw cengiz pist bu hafta keyifli olmayacak. asıl kasımda kenan sofuoğlu da gelecek yarışmaya. bende hazır bu fırsattan istifade edip rakının yanında yemek için peynir almaya gideceğim...
gelmiyor kardeşim. sen kameranı bol bol aç ama piste yakın noktalardan açma, açarsan da kendini sağlama al. size iyi seyirler
Ben en iyisi enişteden asıl kamerayı alayım
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)