[COLOR="Black"][B]FAST LIVE YOUNG DIE!!:wiinkk::cat:[/B][/COLOR]
Duyurular bölümünden takip edebilrisin...
tamam sağol
amras umarım ciddiye almadın ??? şakasına takılıyorum herhangi bir evrak falan gerekmiyor toplantılara katıl ben geldim de yeterli
yaa ne bileyim öle bi heycanlandım bi an :D çok pis rezil olduğumu hissettim şuanda :/ neyse tamam ben toplantılara gelmeye çalışıcam ama malum bu sene öss senem o yüzden çok yoğunum bu sene ama elimden geleni yapıcam şubattada motorum geliyo heycandan ölmek üzereyim 4 ay kadar olmasına rağmen
E-10 mu aldın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 PM ----------
Cumartesi konusunda bende naci abiden yanayım cumaları benim için zor oluyo çok kalamıyorum malumunuz bencede cumartesi daha iyi
NOT: Bi daha arabayla o saatte oralara girersem 2 olsun delircektim bi ara motorumun gözünü seveyim
e-10 u subatta alcakmış mertim okumadan mı yazıyon
bi regalci daha geliyo aramıza.toplantılara bekleriz amras hayırlı olsun motorun regal ii güzel ama ara sıra can sıkmıyo deil mertle en az üç kez yakma girişimimiz olmustur motorları hayırlı olsun tekrar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------
üye oldun bile hoş geldin
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
topantılar c.tesiye kayarsa benim gelmem çok zor olur hoşş çok fazla katılamıyorum
bu araDA bi ybr denk getirdim bakalım peşinde koşturuyom olursa 29 ekimde aranızdayım))
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Bu cuma nerede toplaşıoruz varmı bir önfikir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 PM ----------
bu arada varmı bugun bnm gbı yagmura yakalanan
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)