slm aydına gidp bozdoğanı bulup orda ekonomik bi fiyata kalabilecegim yer lazım bilen varsa yardımcı olur mu acaba haftasonu için????
slm aydına gidp bozdoğanı bulup orda ekonomik bi fiyata kalabilecegim yer lazım bilen varsa yardımcı olur mu acaba haftasonu için????
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Arkadaşlar forumda faydalı olabileceğimizi düşündüğüm bir topic gördüm. bir inceleyin bakalım Hakkari de bir okula kitap bağışıyla ilgili. İzmirden de bir koli yapalım kargoyla gönderelim ne dersiniz? Eğer evde okumadığınız kitap ansiklopedi, sözlük vs varsa hep beraber bir gün toplayıp gönderelim
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ampanyasi.html
Toplu olarak göndermek daha mantıklı olacaktır,toplayıp dediğin şekilde bir gün göndermek lazım.Bu cuma değil haftaya cumaya kadar herkes toplasın,haftaya cuma toplantıdan önce ya da toplantıda getirebilecek arkadaşlar olursa bir gün sonrasında yani cumartesi günü kargolarız.
Kullanılmayan kitaplar için bir duyuru hazırladım,cama asıcam cafenin.Başka yere getiremeyecek olanlar getirip bana teslim edebilirler.Getirebilecek olanlar da toplantılarda getirebilir.
Başka fikri olan varsa ona da uyarız,işlevsellik önemli.
güzel fikir eski kitapları bir araştırmak lazım..
o kadar yıl okuduk 3-5 bişiler kıyıda köşede vardır diye tahmin ediyorum.. cumaya kadar toparlamak lazım.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
bozdogan ödemişten gidebilirsin.orada gölcük te var.kalacak yerler var hesaplı.güzel yerler. iyi gezi ve tatiller.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 AM ----------
bu arada bana motorun arkasına anten taktırdım mt nin bayragını istiyorum.nereden ve nasıl edinebilirim.
tşkrler turan abii
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:55 AM ----------
günaydınn...kahvaltı yaparken düşündümde 5 senedir futbol oynamıyorum halı saha maçı yapamıorum
ben derim ki;gazozuna halı saha maçı yapalim
hadi bakalım kendine güvenen arkadaşlar sahada görelim sizleri
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
ben daha halısahada elimi burktum hakem olabilirim
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
selamlar herkese ben yeni kayıt oldum siteye ve bu MT izmir grubuna üye olmak istiyorum yaş olarak belli bir sınır varmıdır?
izmırlıler meraba
kitapları ayırmaya başladım bile ayarlayınca sana iletirim modum forrapim h.sonu gibi...
birde şu halısaha olayına +1 benide yazabilirsiniz bende epeydir oynayamıyorum geçen sene bacağı kırdığımdan beri çok gzel olur aslında organizasyonu yapalım biran önce bir toplantıda halı sahada olsun çimlerde gayet iyi toparlanıyoruz ama sonuca gidemiyoruz bu seferde sahada gösterelim sonuca gideriz belki
Ne ile savaştığını bilmiyorsan, kaybetmeye MAHKUMSUN!!
hoşgeldin... ewt malesef 40 yaşından sonra katılamazsın..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 PM ----------
merhaba ....konyalıyız galiba...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 PM ----------
çarşı bu akşam duyumlarıma göre marpuçtaymış galiba..
by K@d@k@L
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
tmm kardeşim elimi atıyorum.. bu toplantıları cumartesiye alırsak sorun çözülür...boşluktan yararlanıyo bunlar....bende gelebilirim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 PM ----------
tabiiiii neden olmasın .... var senin gibi birkaçtane onların arasına sıkıştırırız seni......
by K@d@k@L
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)