MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Selam arkadaşlarım.saglıgınız keyfininiz yerindedir umarım.kazasız saglıklı keyifli sürüşler dilerim.
kimse birşey yazmadıgına göre bana katılıyor.katılmayanda fikrini yazabilir.galiba herkez hayatından memnun.mert,erman siz gelin önce bende antıraman yapın sonra deplasmanda tavla oynarsınız.bir depo benzinine oynayan varsa hodri meydan bulmuşsunuz kuzucukları...hem bu olaydan bizim niye haberimiz yok.satışamı geliyoz ERMAN VE MERT sözüm sadece size başkaları beni ilğilendirmiyor
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Oğuz abi seninlede oynarız
çalışıyorum abi cuma günü cuma akşamı seyir teraslarında oynarız iş çıkışı oraya gelirim çayımı içersin sohbet ederiz tavlamızı da oynarız gelmek isteyenlerde buyursun...
İdaa diyorsun illaki bişeyinemi oynamalıyız??
Çayına oynayalım nargilesine oynayalım fark etmez benim için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 AM ----------
İllaki yenicem diye bişey yok sonuçta bu bir oyun yenmekte var yenilmekte
Yapalım bir turnuva..... Katılanlar kurayla eşleşsin.... eleme üsülü bitirelim bunu.....Görelim kimin zarı sağlam.....
Ama zarı tutmak yok.... Fincanla oynanacak....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bana hepsi uyar abi ben kupayı bile hazırladım
By bkr_can
1. 2. ve 3. ye temsili kupa verelim daha eylenceli olsun
valla ben bir depo benzinine oynamam benm depom 5 litre : ))) ben zararlı çıkarım =))
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Yok be kardeşim ne benzini ne deposu kumarbazmıyız biz
Keyfine oynarız en fazla çayına olur sigarasına olur nargilesine olur...
yok abi ya itekledi sadece biraz zaten adam vurduğunu bile anlamadı.. trajikomik hikaye.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:42 AM ----------
sen savaş abi ile oynamadın ondan böylesin.. ünlümüdür düşünür ünsüzmü bilinmez..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Oğuz üzme be kardeşlerimizi. planlı birşey yoktu. bak izmir mt de ( sayfa 544, mesaj no #10874, gönderen izmirli_ua) yazmış wert e saat 3 de göztepede mercan kafede buluşalım diye. ordan gelişen bir site içi muhabbet. sen büyük ihtimalle haftasonu nete girmediğin için kaçırdın. Erman'la Mert buluştu bizde süpriz yaptık arkadaşlara. onlar bile geleceğimizi bilmiyordu. işin özü bu. bunda bir kötülük var mı sence abicim?
Arkadaşlar Manisa da şöyle bir organizasyon varmış. Varmış diyorum çünkü ben bile birkaç gün kala duydum belki gelmek isteyen olur
Manisa Oto&Moto Show detaylı bilgiliyi aşağıdaki topaçta paylaştım
http://www.motosiklet.net/forum/moto...im-2009-a.html
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
ilgili başlıkta da yazdığım gibi hafta sonu gidilebilir. pazar son gün. eğer gitmek isteyen varsa buradan veya özelden msg lasalım. Hem otomobilleri ,hem motosikletleri hemde manisa kebabını severim
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
eyvallah kardeşim gelin tabi...... şu tavla olayı aldı başını gidiyo..bi seyradelim bakalım nasıl oynanıyo bizde öğrenelim...olaylara fransız kalmayalım...davut hergün burda ama bana birşey sölemedi 19 unda gidicem demişti..neyse gelin konuşuruz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:06 PM ----------
vay adamım meydan okur gördüm seni.. .şu tavla olayında hesaplarını kes bunların ..ben senin yancın olayım sen ise ifade al..
by K@d@k@L
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)