Geçmiş oldun kardeşim size birşey olmaması önemli. O ailesiyle konuşurken başka aileleri göz ardı etmeseymiş, en azından uyarsaydın keşke.
Geçmiş oldun kardeşim size birşey olmaması önemli. O ailesiyle konuşurken başka aileleri göz ardı etmeseymiş, en azından uyarsaydın keşke.
arkadaşlar bugun talhsz bır olay geldi başıma merak etmeyşn motor kazası deıl
bugun okulda top oynarken cok gaz olup gelen ortaya rovasata dusuncesı ıle uctum topa vurdum ancak ters olrak sol el blegmn ustne dustm kesn krkdı dedm gıttı rontgen flan doktor kemkle ılglı bsı yok dedı ancak pek ınndrcı glmedı 1 hfta kolum yarım alçıda kalacak cıbırımda bu hafta yatıcak artık
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
saolun naci abim ve gökhan kardeşim
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
utku geçmiş olsun, ne yaramaz adamsın
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
abi sorma ya birde nasıl düştgmü görseniz kopardınız heralde
Geçmiş olsun hasan abi sizde birşey yokya salla gerisini..
dynner sanada geçmiş olsun kardeşim umarım kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun ve bir sonraki rovaşata denemende ayaklarının üzerine düşersin
ahaha rovasatadan snra ayaklarn uzerne dusen adam olsaydım real madridde oynardım heralde
kafa üstü çakılınca almıyolarmı
bilemem kafa ustu caklnca kapılarını calarım
Hasan ve dynner geçmiş olsun sizlere.... Umarım en kısa zamanda kolun alçıdan çıkar...
Hasancım hasar falan yok değilmi sen de ve yengede....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
teşekkurler alper abi inş. kısa surede ıyılesırım
Arkadaşlar 29 Ekim topicimiz açılmıştır
http://www.motosiklet.net/forum/etki...m-korteji.html
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)