Boşver dostum sıkma canını herşey olacağına varır sen efendiliğini bozma kafa koparmayla olma çözülse keşke bu işler....
Boşver dostum sıkma canını herşey olacağına varır sen efendiliğini bozma kafa koparmayla olma çözülse keşke bu işler....
kardeşim önce wallace vs bikerboy demişsin yanınada 5-1 demişsin bu demektir ki wallace 5 bekir 1
çamurdan kim ölmüş hem cildi güzelleştirirmiş derler. neyse bu sefer sen yendin gençlere yol verdik ama o kadar. bir dahakine acımam alırım ifadeni
ben varım ihtiyar yer mekan zaman söyle. birde yenebilecek birşey olsun
metinim sıkma canını. arkadaşlıklarda bazen olur böyle işler. sonra zaten zamanla gerçek dostunu tanırsın. bizde senin gibi her kızdığımızda etleri dökecek olsak şimdiye kasap dükkanı açmış olmamız gerekirdi. belki de böylesi daha hayırlı.
daha senle maç yapamadık maluplar olarak bizde oynasaydık aramızda. Hoş MERT oynayacak zar bırakmadı galiba. sen hep yerlere eğilmekten yoruldun yenildin. Adamın taktiği güzeldi bence
Günaydın İzmir ahalisi
Gecem wallacem Muratım gerekli cevapları vermiş, bana yazacak birşey kalmamış ama dünkü turnuva değildi onu belirtmek lazım. Isınma -tanıma -strateji belirleme maçlarıydı...Yandın sen Bekir yandıııınn
Hadi herkese iyi pazarlar
arkadaşlar ...üzülerek yazıyorum ama kusura bakmayın ...izmir mt ana başlığı sayfalarında artık ..bilgi paylaşım,,haberleşme ve sorun giderme gibi konular artık ikinci planda kalmış ..geyik merasına dönmüş..bir tavla muhabbeti aldı başını gidiyor..onu başka bir başlık adı altında yazışabiliriz..değilmi...ana sayfaların biraz daha herkezin katılabileceği paylaşabileceği konularla meşgul edersek daha sağlıklı olur ..düşüncesindeyim.. bakın arkadaşlar önemli kararlar toplantısı oldu ..ve sayfa kilitlendi kimsede ses yok ..
by K@d@k@L
O zaman yaşınız ve tecrübeniz itibari ile sizden başlayabilirz. buyurun bilgi paylaşın. Bizde faydalanalım.
Havanın 29+++ derece olması nedeniyle eşimle biraz gezme kararı aldık.. Şirincede festival olduğunu duyduk. Birazdan o tarafa doğru yola çıkacağız. Durumu müsait olup, pazar gününü gezerek geçirmek isteyen varsa şirincede olacağım. Beklerim. İYİ PAZARLAR İZMİR.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
KAPTANH kardeşim ne olur beni maruz gör..yaşım var ama tecrübem yok..ben bilakis sizlerden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum..senin yazdıklarından şunumu anlamalıyız burası geyik merası yazışmalar gayet normal...o zaman yazışmaları ona göre yapalım....sen benim kusuruma bakma...idare edin yaşlılık işte...
by K@d@k@L
bence cesur kardeşime biraz haksızlık yapılıyor gibi.kimin başı şıkıştıgında cesuru çagırıpta gelmemiş.ben şahsım adına söyleyim herkese aynı mesafedeyim ama cesura 1 adım daha yakınım.benim tek sıkıntım toplantılarda yüzyüzeysek ne söylenmesi gerekiyorsa orada söylenmesi lazım.insanlar gittikten sonra arkalarından konuşup ahkam kesmek degil.bu ne bize ne motorcu ruhuna sıgar maksat motor binmekse ben yalnızda binerim maksat dostluklar kurmaksa dost gibi davranmak içten olmak degilmidir.kimse üstüne alınmasın başı sıkışan cesi yi çagırıyor neyani bu adam sizin maaşlı korumanızmı başına bir iş gelseydi kalkıp birini vursaydı hanginiz bakacaktı ailesine mademki çagırdınız sonucuna katlanın ve daha fazla uzatmayın.düşün ya o herşeyi bir kenara atıyor sizin için belaya atıyor kendini ama arkadaşlar sizin yaptıgınız biraz vefasızlık.onu benden önce tanıdıız ama yazık iyi tanıyamamışınız.eger cesi bana biraz deger veriyorsa bir dahaki toplantıda bu konunun kapanması ve kırgınlıkların bitmesini cesss ten isteyecegim.ama...ama hiç kimse içten pazarlıklı olmasın samimi olun yapmacık tavırlar takınmayalım birbirimize.saglıcakla kalın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 AM ----------
İDOLÜM senin tercüben derya deniz gibidir.ben seni boşunamı idol seçtim kardeşim kendine iyi bak
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
[QUOTE=chatkut;1819359]memnun oldunuzmu tanıştığınıza
ben tanıyodum birazını zatende ismen ve bizzat olarak doğrular yanlışlar konuşuldu öle işte abi.
kardeşim yanlış yere destek olmuşsun[COLOR="Silver"]
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
"İzmir MT ana başlığı" diğer il grupları gibi üyelerin samimiyet kurması,aralarında sohbet etmeleri amaçlı kurulmuştur.Ufak buluşmalar buradan,daha büyük buluşmalar ise bu topic üzerinden de kararlaştırılarak etkinlik ve gezi duyuruları kısımında başlık açarak yayınlanır.
Özetle;bölümün amacı budur.İnsanların kaynaşması,sohbet etmesi,buluşması ve bu buluşmadan bahsetmesi.Tavla amaçlı da olsa bahsettiğiniz mesajlar buluşma amaçlı mesajlardır,ve yazılabilir.
Kurallara uygundur,amaca uygundur.
MT Yönetimi tarafından da uygun görülmektedir.
------------------
Sayfa düzenini bozan mesajlar silinmiştir.
Arkadaşlar arayı çok uzatmadan yakın tarihte
Semaver-mangal-tavla-motor yıkama organizasyonu yapalım topluca yeriz içeriz oyun oynarız kaybedenler motor yıkar
Sabunlar Wallace'den...
kusura bakma TUNCER kardeşim..benim referans aldığım ve başarılı bulduğum siteler genelde bu tip yazışmaları geyik merası veya yaygara adlı başlık altına toplanıp yazılıyor..tabi burası sizlerin sitesi kurallarınız farklı ben bu farkı kaçırmışım..üzgünüm..
by K@d@k@L
Ben anlamam arkadaş.. tavla oynamam .ayımı çorbmı içer motorumu yıkarım..
bu arada wallace nin önerisi ve tanıdıkları sayesinde aldığım eldivenler baya iyi.. dün uzun yol denemem oldu süperler. hatta gaziemirde lambalarda arkadan beni itekleyen transporter sürücüsüne bile kıyamadım.. Adam resmen geldi dokundu ve 3-4 metre götürdü bizi. bende baktım beleş gidiyoruz attım boşa bıraktım freni dönüp adama napıyorsun dediğimde de arkadaki bana vuracaktı diye bir laf geveledi.. işin ilginç kısmı ben motordan indim. adamın yanına geldim.. adam arabada eşi ve çocukalrı ile konusuyor. önüne bakmadığından beni görmedi bile. Gerçekten kameralık olaydı. dışardan görseydiniz heralde çok gülerdiniz
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)