gelirseniz bekleriz ordayız biz 3 te koordinetlerı verdim yukarıda
gelirseniz bekleriz ordayız biz 3 te koordinetlerı verdim yukarıda
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
yarın bi vizeye gideyim diyorum sabahtan.. 18inde vizesi bitiyor belki haftaya işim olur kalır aklımda kalmasın .. nasip öğleden sonra eve gelip uyuyp kalmazsam gelirim
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Murat abi seninlede oynayalım bi ara hazır bu aralar formumdayken...
Alper abi ile oynadık 6-1 6-2 6-1 bitti ondan sonra 5-3 yendi beni ama okadarcık olur
Hazır bende rakip arıyodum
git hallet kardeşim vize işi önemli. işin erken biterse ben sabah (yani 10-11) gibi hisarönü tarafında olmayı planlıyorum kalkabilirsem. görüşelim çaylar benden kahvaltılıklar senden olsun
sanırım siz langırt oynadınız bekir bu skor ne böyle. biz tavla diyoruz kemik diyoruz bilek diyoruz
tamam abi bende tavla diyorum 3 sefer mars oldumu öyle oluyor
Alper abi beni öldürücek
aboooow yani toplamda 18-4 sen aldın sonra bir el verdin öyle mi? laaa insan abisine böyle mi yapar. tamam seninde ifadeni alayım tavlada
kardeşim yarın bir ihtimal ama zor. akşamüstü belki bir balık organizasyonumuz olabilir. kıyıdan olta atacağız çeşmeye doğru kaçabiliriz. gitmezsek uğrarım mutlaka.
haklısın valla kavgada söylenmez böle seyler
(karıştırayım ortalığı biraz)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:12 AM ----------
gelirsen ordayız abi. gelemezsen de rasgele diyim size tam çipura mevsimi bu aralar .müsait bi zamanda katılmak isterim bi balık seferinize
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor.
Wallace, KaPTaNH+, bikerboy35+
yaw birinizin vize işi var diğerinizin mesaisi. benimse tatil günüm yatsanıza artık. ben kaçar yavaş yavaş hadi sağlıcakla
Hımmmm ses vermenin zamanı gelmiş
Buna +1 diyelim, ama bir bayan tarafından yenilince ağlayacaklar oynamasın benimle uyarayım
Doğrudur
Kardeşim sen eşini getir onun yemlerini ben takarım, o tutar Akşama da balık pişirir...nasıl fikir ama?
Evet bana bu karşılığı veren çok oldu ve buna benzer bir film ben de izlemeştim
Denk getirelim hem oynayalım hem gülelim
Eşini de getir ama, tanışmış oluruz
en yakın zamanda bu turnuvayı izlemek isterim semaver zamanı geçmeden yapalım çayımız bol olsun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
klavye delikanlılığı yapmayalım lütfen
saat 3'te mercan kafade gelen gelir bileğinin hakkıyla yener gider onun dışında burda yazılan hiç bi polemiğe cevap vermiyorum
ii bakalım hadi öle olsun ben cıkcam birazdan erhan a uğrucam önce ordan gelcem gec kalma sende
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 PM ----------
cok ii olur cengiz abi bizde su meshur cayın tadına bakmış oluruz
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)