Yola çıkıcam birazdan 200 km bir yol sonrası izmirde olucam bu akşam alsancakta belki şöyle bir görüne bilirim.
Yola çıkıcam birazdan 200 km bir yol sonrası izmirde olucam bu akşam alsancakta belki şöyle bir görüne bilirim.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
radarlara ve yol çalışmalarına dikkat et. geçen haftalarda geçmiştim o yoldan sürekli radar vardı. bir iki yerde de kötü çalışma vardı 2-3 km yol bozuktu
düşünce güzel ama kan bağışı yapmak fikrine biraz soğuk bakıyorum. direkt kişinin ismine hastanede kan vermek daha mantıklı geliyor. kızılaya toplamda 8-9 ünite kan bağışladım ve sonra duydum ki bu kanlar bağış olmasına karşılık hastalara 70-100 TL gibi bir rakama satılıyormuş. buna üzüldüm. bu yüzden ne zaman B RH- kan ihtiyacı duysam ve kan vermek içinde bir manim yoksa gider kişiye ismen bağış olarak veririm. 9 eylülün gönüllü donörlerindenim yaklaşık 14 ünite kanı 9 eylülde bu şekilde bağışladım.
bende takılayım mı size beni de gezdirir misin? ortamları pek bilmiyorum da yardımcı olursun belki
ismine kesilmiş boya faturası olmalı ve ruhsat yenileme parası vermelisin. bu işi kendin yapar takip edersen 50 Tl yi geçmez. takipçiye verirsen 100 TL ye yaklaşır.
iilaki Murat abi
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Arkadaşlar başımdan talihsiz bir olay geldiği için toplantıya katılamadım izmire sağ sağlim vardım ama akşam üstü toplantıya katılmak için saat 7 gibi evden ayrıldım karşıyakadan çıkarken şangur şungur sesler geldi arka teker kitlendi zincirim dişli somunlarına ve mile dolanmış ama kopmamış bu nedenle 1 saat motor başında düzetlmeyle çalıştım ellerim yağ oldu uzun uğraşlar sonucu düzeltim ama zincir aşırı bollaşmış vites atarken şangur şungur ses yapıyor tekrar dolanma ihtimaline karşı gelemedim eve 1. viteste, vites atmadan zor gittim.
Karşıayakda zincir kısaltıcak ve ucuza yapıcak bir usta varmı tavsiylerinizi bekliyorum yarın sabahtan halletmeme lazım.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
" HAYALPEREST " kardeşim nerdeysen tam olarak söyle gerekirse halledemezsen ben ustamı alır karşıyakaya gelirim işin uzarsada kalcak yer sorununda varsa buyur benim misafirim ol ne zaman istersen gidersin delikanlılık ölmedi daha balıkesirden gelmişsin izmire ortada bırakacak değiliz telimde bu 554 829 19 50 244 10 89 ADIMDA ONUR SAYGILAR SEVGİLER
CHOPPER HAYATIMIZ
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
ben anlamam tavladan.. her daim yancıyım çayımı içerim
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Hasan abi ile geliriz belki söz vermiyorum...(oda kandırabilirsem)
Birde işe gitme durumum olabilir... kesin değil ama gelmeye çalışıcam...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:55 AM ----------
Benimle oynadıktan sonra böyle konuşmaya başladın
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)