oguz kardes sagol hepınıze tesekkurler
valla sen gel bnce geneden benmle taklrsın izmirde nerede olacaksın ?
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Karşıyaka da girne caddesinin demir yolu taraflarında.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
özelden mesaj attım
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
sessizcooo samiiii duy sesimiii evlere servis varmııııııı dükkandan cıkamıyom bana bi ybr ön far ampülü getiriver yaaaa :D Allah rızası için :D yada erman bu görevi sanamı versem :D bide sol ayak pedi lastiği biliosun :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bu motoru boyatsam ruhsata kaç liraya işletiriz kaça malolur bilginiz varmı kardeşler
CHOPPER HAYATIMIZ
İyi akşamlar İzmir-mt.. Az önce bizim okulun Pazatesi,Perşembe ve Cuma günleri "KAN BAĞIŞI, CAN BAĞIŞI" adı altındaki kampanyasını gördüm.. Ne dersiniz hep beraber birgün gidip kan bağışı yapalım mı?
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
geçmiş olsun Erman kardeşim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 PM ----------
evlere paket servis yapan motorcu acıldı duymadın mı
Erhan sende de amma göz varmış bilader,hem motor hemde Erman arızalandı
bana bakarken güneş gözlüğü tak senin UV ışınlarından korunayım
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
gökalp ve erhan gecmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
motorda sorun yok sağlam allaha sükür tansiyonla alakalı bi durum gibi allahtan mert yanımdaydı cok yardımcı oldu
teşekkür ederim merto ii ki varsın
erhan ın yanına gitcekler dikkatli olsun yanlarına nazar boncuğu ayetel kürsi at nalı gibi şeyler almayı unutmasın bu aralar cok tehlikeli.x men gibi bişi olmuş.
ybr li x men
gökalp yarın kaçta buluşalım??
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
motor boyama ruhsat işlemleri hakkında kimse bir şey bilmiyormu
CHOPPER HAYATIMIZ
motoru boyatırsın faturasını kestirirsin ama vizeye yakın bi tarihte bu işlemi yapman gerekiyor. vizede de faturanla motosikletinin renk değişikliğini yaptırdıgını ve faturasınıda gösterirsin. ücreti nedir ne değildir bilmem boyacılara sorsan zaten bu işi bilirler. yada bi takipçiyi arayıver danış. benim başımdan geçmedi. bi tek arabama tüp taktırmıştım 4 sene once o zaman aynı faturayı aldım ibraz ettim oklediler geçti vizeden
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
vizede görüntüden geçmelisin.. bu da bir vize parası yapar. sonrasında da ordan aldığın evrakla trafiğe gidersin. ruhsatının 1 yaprağı değişir bu da 30 liraydı sanırım. toplamda evraklarını kendin doldurursan 100 lira gibi bir maaliyet eder. unutma boya yaptırdğın dükkan adına fatura kesecek. orada da boya kodu ve rengi yazacak..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)