Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Sen motorunu al da gerisi kolay, Mertte şahit ben unutsam bile o hatırlatır.Açıkcası süpriz bi gezi olur son noktayı koyar İzmirli olupta söyledigin yeri bilmeyen o kadar cok kişi vardır ki...
gezi başlıgı senden olacak,ayrıntıları oraya yazarsın,sürpriz gezinin içerigini şimdilik kendine sakla
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
slm ben siteye yeni üye oldum herkeze hayırlı sürüşler
[QUOTE=extreme1925;1812571]ERman kardeşim geçmiş olsun,yapabilecegim bişey olursa haberim olsun [COLOR="Silver"]
eyvallah gökalp im suan yapılabilcek bişi yok sabahı beklicem artık sabah göstercem ustaya motoru ama .
kornadan dolayı yapar mı böle bişi calışıyo farlar falan ama mars basmıyo bugun korna taktık sami yle ne dersin sorun akümü acaba cözüm ne olabilir??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 AM ----------
otobüsle gelcem artık yanına motorla gelmicem
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
erman senin motor hep yapıyor bunu, benim iyi kalpli kayıp ybrci kardeşime atma şuçu
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
konuş aykutum
akıllı ol bi bakışım yeter erman
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
bu pazartesi antremanda görüşelim erdem kardeşim...14.00-18.00 arası...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)