Bu tess in motoru.... Tanımanız lazım....
Bu tess in motoru.... Tanımanız lazım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
pierzigin link attığı ilan özgür , yani bu = http://sahibinden.com/displayitem.ph...6&keyword=er-5
alper abi tanıyosan bilirsin belki neden km saati yok, neden yazısız mazısız sim siyah
Ya boyalı olsun farketmez yakından incelemek lazım bende önceden görüyodum bu ilanı
Dark ilan bu;
http://sahibinden.com/displayitem.ph...6&keyword=er-5
Alper abi Tess şu yarışçı olan mı
tessin makina başka değilmiydi yaa
ss vardı sanki onda
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
selam arkadaşlar
evet benim makinem
artık cbr 125 kullanmıyorum
uzun süredir er-5 im var
ama paraya ihtiyacım olduğu ve izmir dışına gidebilme ihtimalim sebebyle satıyorum
ilgilenenlere duyrulur
yarış pistinde olucak hafta içi makine
oradan bakabilirsiniz
buyrun gelin beklerim
Abi motor elimizde olsun km saati çıkma falan bulabiliriz belki,sen kafana takma tek sorun km saati olsun
TESS Slm senle tanışamadık işllh tanışırız chopperrider'a bi güzellik yaparsan seviniriz valaa
Gurmede mi cuma gecesi mi alalaaa ben tanışmadımmı yaw
tam chopperridere göre bi motor gibi, önceki motoru ar2 yapıtıktan sonra, bu da arbeş olmak için ilk iki değişikliği yapılmış birşeye benziyo. kısmetse alırsa bi iki ay sonra motorun başında;
aa bu ne be motoruda büyükmüş, wayy radyatöre bak ne bu motorun aslı, olm plaka nerde gibi sorulara maruz kalacak gibime geliyo.
özür ya kardeş motorları karıştırdım sanırımm
yok dostum özür ne demek. haklısın ama modifiyeyi severim. şimdiye kadar hep otomobil modifiyesine kafa yorduk ama motorda daha keyifli bi şeyler yapmak mümkün. o dediğin siyah r2 yakın arkadaşımınz zaten onun modifiyesini de beraber yaptık. benim kendi motoruma düşündüğüm uygulamaları onda gerçekleştirdik, ben de yapacaktım ama satma büyütme virüsüne yakalandım işte...
ama hangi motoru alırsam alayım hiçbişey yapmasam da ilk iş arka çamurluğu kısaltır plakalığı iptal ederim. er-5 gs500 hangisi olursa artık kısmet.
bu arada tessin motoru da düşünüyorum ama fiyat beni zorlar gibi geliyo şu an malum askeriz hadi bakalım hayırlısı...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
dostlar merhaba.Bende aranizda olmaktan mutluyum ve sizlerle tanismak icin can atiyorum.Umarim bundan sonraki gezilerde umarim yer alabilirim.
Ayrica tanisma bolumundeki topic linki http://www.motosiklet.net/forum/tani...tml#post786483 buradadir :D
SAYGILAR
Hasan YILDIZ
Bende Bir Fazercıyım
karmacoma hocam tamamdir tesekkur ederim uyarin icin, halletim sanirim ;)
Hasan YILDIZ
Bende Bir Fazercıyım
Hoşgeldin Hasan....
ya bu arada yanlış anlama ama eğer eczacı falan değilsen drugstar yanlış anlaşılmalara yol açabilecek bi nick gibi.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Arkadaşlar TESS grubun(İZMİR-MT) eski üyelerindendir, motosiklet konusunda her türlü yardımcı olacağı kanaatindeyim .
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)