gelmek isterdim abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:03 AM ----------
ama çalışıyorum
gelmek isterdim abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:03 AM ----------
ama çalışıyorum
erhan ım dogum gunun kutlu olsun
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
arkadaslar ızmır karabaglarda motosıklet ıcın elektırık tesısatı yapan bı yavuz abi varmıs elektırıkcı yavuz adresini ve telefonunu bılen varmı daha cok telefonu lazım bana yada elektirikten anlayan baska usta bılen varmı derbi gpr 125 icin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 22:57 PM ----------
arkadaslar ne olur yardım cok acıl motoru yenı aldım ve vızesını yaptırmaya gıttım ama cıkmadı vıze sorunları var en gec bu hafta bıtene kadar yapmam gerekıyobana bı cozum onerın lutfen ruhsatı alamıyorum
merhaba bügün motor yarışlarına gidecektim fakat bir engelim çıktı gidemedim.bayağı üzüldüm.
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
erhan abi nice mutlu yıllara abi doğum gunun kutlu olsun
Bugün için pınarbaşına gitmeyi bende düşünmüştüm ancak havadurumunda yağış vardı bende vazgeçtim gerçi yağmur yağmadı ama yarış madem 25 ekim deymiş bi aksilik çıkmazsa ozaman gideriz
Gerçi hoş evde de boş durmadık bu pazar superbike,supersport,motogp ve formula 1 derken bol yarışlı bir haftasonu oldu
İzmir Mt ailesine de iyi haftalar şimdiden.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Bugun bombaydı antremanlar orada olamayanlar genede kaçrdı bişeryler
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
selam arkadaşlar bornova stadının karşısında haktan motor olarak hizmet vermekteyim.motorla ilgili sorularınıza cevap verebilir,tamir ve bakım işlerinizi yapabilirim.herkese kazasız hayırlı sürüşler dilerim.
ALPER resimler çekildi elimizde mevcut, küçük bir NET sorunu yaşıyoruz basacağız ( kaptan hasan görevliydi o konuda )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)