merhaba sevgili arkadaşlar.bu cuma nerede toplanılıyor.ve bu hafta etkinlik varmı.
merhaba sevgili arkadaşlar.bu cuma nerede toplanılıyor.ve bu hafta etkinlik varmı.
iyi akşamlar arkadaşlarım.sucuklu mangallı çaylı sohbetlerinizi keyifle izledim.yakında bunu hep birlikte yaparız.amaç dostluk arkadaşlık dayanışma huzur ve iyi sağlıklı sürüş.gerisi bahane.tekrar iyi ve mutlu geceler.
Bu arada sevgili kardeşimiz internet cafeciler kralı Erhanın doğum günü kutlamadan geçemiycem.Yeni yaşın sana daha cok para getirsin,saglık ve mutlulugun daim olsun
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Erhan, doğum gününü kutlar, sağlıklı mutlu geçireceğin daha çookk yeni yaşlar dileriz...
::ressam::
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Arkadaslar birsey sorabılırmıyım size yükselis hondanın yerini tarıf edebilcek varmı aranızda universite caddesi bornova demis ama bulamadım o caddeyı harıtada ?
Eğer vatan tehlikede ise, her şey vatana aittir.
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Bu Cuma değil,bir sonraki Cuma (9 ekimde) bu konular hakkında konuşacağız,tabi bu şekilde polemik esaslı değil çözüm amaçlı olacak.
O zamana kadar siteden kimse birşey yazmasın,polemik amaçlı yazan olursa da silerim.Yazı dili burada işe yaramıyor,bu yazılan mesajlardan bunu anlamak gayet basit.
Buluşmayla ilgili başlığın linki aşağıda;
http://www.motosiklet.net/forum/etki...bulusmasi.html
Polemik ve tartışma içerikli mesajları siliyorum.
erhan ...doğumgünün kutlu olsun kardeşim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 PM ----------
abi nerelerdesin sen yaaaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 PM ----------
arkadaşlar bu hafta bişeyler yapın...gelelim... gezelim ...görelim..
by K@d@k@L
Erhan doğum günün kutlu olsun bu arada,tatsız muhabbetlerle uğraşmaktan tatlı muhabbetleri göremiyoruz işte..
Nice mutlu yıllara
orkide yağ fabrikasının yanında..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
iyi hafta sonları ahali bol gezmeli kazasız belasız hafta sonları gecirin inşallah
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
pazar günü izmir yarış pistinde bir grup gazlayacak.. bende izlemeye giderim heralde.. Gelmek isteyenlere duyurulur..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)