En kısa zamanda katılıyorum aranıza
İkili atışma,laf sokma tarzındaki mesajları sildim.
Kimsenin canı sıkılınca stres atacağı bir yer değil burası,kimse kimsenin gereksiz polemiklerini çekmek zorunda da değil.
İsteyen istediği yerde takılır,ona kimsenin lafı yok ama burada takılmak isteyen varsa edebiyle takılacak.Kimsenin çiftliği değil burası.
Adam gibi gelip gidecek herkese kapımız açık.Şu nerede yakalarsam laf sokayım tarzındaki mesajlaşmaları kapatmanızı öneririm.Kapatılmaz,hep aynı şekilde giderse de forum kuralları var,gereken yapılır olur biter.
Kimseyle ilgili artı ya da eksi fikrim yok,ben takım tutar gibi yaşamıyorum,burayı da stadyuma çevirmeye çalışmasın kimse.
Ve işin en önemli kısmı,içinde belli belirsiz bir husumet taşıyan insanların neredeyse hepsi başka bir şekilde tanışmış olsa çok da iyi arkadaş olurlardı bundan da eminim.
Birşeylerin toparlanmasına yardım etmek değilse niyet,dağıtma faslı da çoktan bitti bunu bilsin herkes.
İyi haftasonları..
Aramıza hoşgeldin,buluşmalarımıza bekleriz..
[QUOTE=forrap;1798301]İkili atışma,laf sokma tarzındaki mesajları sildim.
Kimsenin canı sıkılınca stres atacağı bir yer değil burası,kimse kimsenin gereksiz polemiklerini çekmek zorunda da değil.
İsteyen istediği yerde takılır,ona kimsenin lafı yok ama burada takılmak isteyen varsa edebiyle takılacak.Kimsenin çiftliği değil burası.
Adam gibi gelip gidecek herkese kapımız açık.Şu nerede yakalarsam laf sokayım tarzındaki mesajlaşmaları kapatmanızı öneririm.Kapatılmaz,hep aynı şekilde giderse de forum kuralları var,gereken yapılır olur biter.
Kimseyle ilgili artı ya da eksi fikrim yok,ben takım tutar gibi yaşamıyorum,burayı da stadyuma çevirmeye çalışmasın kimse.
Ve işin en önemli kısmı,içinde belli belirsiz bir husumet taşıyan insanların neredeyse hepsi başka bir şekilde tanışmış olsa çok da iyi arkadaş olurlardı bundan da eminim.
Birşeylerin toparlanmasına yardım etmek değilse niyet,dağıtma faslı da çoktan bitti bunu bilsin herkes.
İyi haftasonları
katılıyorum sana abi
[QUOTE=forrap;1798301]İkili atışma,laf sokma tarzındaki mesajları sildim.
İyi haftasonları..
fuuu ortam çok gerilmişburda yumuşatalım hemn bi pazar ablık yakalama gezisi yapalım becerimizi onda gösteririm daha iyi bir fikri olan
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
abiler allah nasip ederse 2 ay sonra motorla aranıza katılacağım
selamlar mt
[QUOTE=wert_35;1799153]bende bilmiorum abi ama şunu iyi biliorum acemi şansı denen bişe var bakarsın kol gibi kefaller çipura levrek falan gelir:(ufak atayım balıklarda yesin bariii
şaka bi yana haftaya pazar böle bişe yapalım hem gezi olur hem balık olur ben burdan mangalı falan ayarlarım çıkanları atar pişirirz hemen olma mıı
kafanızza yattıysa abiler açalım topigi şimdiden izmir mtyi görsünler en fotogr4aflısından
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
merhaba arkadaşlar uzun bir ayrılıktan sora yeniden yazıyorum eski doslar biliyor bir ufak kaza sonrası bilegim 2 yerden kırılmıştı.mesajda yazamıyordum ve motor da kullanamıyordum.ama artık kullanmaya başladım biraz acı ve agrı olsada kopamıyorum şu motor sevdasından ..eeeeeee görmeyeli nasılsnız dostlarım.iyisinizdir işallah..buradan bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan ERMAN,MERT,NACİ,CESUR,SAMİ,DAVUT VE BARBOROS TEKNE BÜLENT KARDEŞİM VE arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.İYİKİ VARSINIZ BENİM ÖZEL DOSTLARIM
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Ben geçmiş olsun dememişmiyim (yüzyüze söyledim sanırım,sitede yazdım mı bilmiyorum ama) Kusura bakma abi..
Çok geçmiş olsun,iyileşmene sevindim..
Abowww oğuz abim iyileşmene çok sevindim sensiz yolların tadı bi garip oluyodu abi rica ederiz önemli olan iyi ve tekrar aramızda olman hafataya gezi yaparsak senin adına topic açıcam bi nevi geri dönüş gezisi
Evet arkadaşlar metinin balık planı içinde fikirleri alalım yada başka bişeyde olabilir illa o olcak değil
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)