[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Umarım iş görüşmen olumlu sonuçlanır.
Görüşmek üzere Metin
İzmir MT Artık Bende Varım Henüz Motor Yok Çünkü Ehliyet Yok Bi 6 Ay Sabır Sora Ehliyette Alıcam Motorda
Aramıza hoşgeldin..
Ehliyetine ve motoruna kavuşman dileğiyle Ve tabi koruyucu ekipmanlara..
Sevindim valla,hayırlısı olsun Motor alınca akşamları iş çıkışı şahin tepesine uğrarsın artık..
Yalnız ilk başlardan herkesi bekleme çayını içmeye bence,ki iş yerinde kalıcı olabilesin
Sevindim valla,hayırlısı olsun Motor alınca akşamları iş çıkışı şahin tepesine uğrarsın artık..
Yalnız ilk başlardan herkesi bekleme çayını içmeye bence,ki iş yerinde kalıcı olabilesin [/QUOTE]
bişe demez sanırım abi ya sonuçta çayımı içmeye gelceksiniz bağışla abi şahin tepesi nerde bilmiyorumda
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
arkadaşlar merhaba geçici olarak çalıştığım mersinli izmir deki firmaya yemek servisi ve paket dağıtımında çalışacak kurye aranıyor
bayramdan sonra iş başı yapacak ücret yemek sigorta falan var
bana 0506 959 13 83 no dan ulaşabilirsiniz...
not motorlar : cygnus ve activa dır
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
herkese ii haftalar bol kazançlar...
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Wallaha helal olsun maşallah iş imkanı bile var topicde
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
Bu hafta toplaşıyormuyuz
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Herkese iyi haftalar..
Bu hafta bir buluşma olur kanımca,ama bayramlaşma amaçlı cumadan bir-iki gün sonra mı olur,yoksa cuma mı olur o içime doğmuyor şimdilik
arkadaşlar selamlar bende aranıza katılmak istiyorum.aslında eski bir üyeyim bi onceki motorumla forumlarda cok yazılarım var ama bir askerlik ve motorsuzluk arasından sonra 150 zatımla tekrar sizlere katılmak istiyorum. ilk toplantınızda kabul ederseniz bende sizlere katılmak istiyorum. hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.
arkadaslar kandılınız mubarek olsun
Sevgili İzmir MT sakinleri 2003 model (2004 trafik çıkışlı) bakımları aksatılmadan zamanında yapılan,4 zamanlı,44 900 kmde,150 cc 12.5 beygir gücündeki,mavi renkte olan yağışlı havalarda ve kış aylarında kapalı garajda muhafaza edilen çok temiz ve bakımlı Piaggio Skipper ım 3250 TL ye SATILIKTIR. İlgilenenler için GSM numaram:0 532 694 79 89
Tanışmıymıydık hatırlamıyorum tekrar aramızda görmek bizi mutlu eder
tekrardan hoşgeldin görüşmek üzere
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 PM ----------
Sagol Mehmet senin de mübarek olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 PM ----------
aslında klasikleşen bayram gezilerine bir yenisini de eklesek kötü de olmaz yani hem bayramlaşırız hem de gezeriz
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)