hocam peki motosikleti almadan önce gösterebileceğim en iyi servis hakkında bilginiz varmı
hocam peki motosikleti almadan önce gösterebileceğim en iyi servis hakkında bilginiz varmı
Daynır,bende tam bunu kim söyleyecek diyordum
Hatta mesajımın sonuna 'neden tiger istiyorsun diye sormuyorum,demek ki maddi ve manevi kendine en uygununu o olarak gördün' yazdım ve geri sildim.
abi gönüller bir nabarsın
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
gönül dha iyi daha kaliteli bi motosiklet almak ister ama ne yaparsın maddi durumlar kanuni tigerı seçmemdeki neden kayseride parça vee tamir sıkıntısı pek çekmiycem bide benim boy 1.87 kilo da 84 tigera oturdugumda altımda bisiklet gibi durmuyor diğer motosikletler biraz daha çelimsiz duruyo nedenleri bunlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 PM ----------
son olarak motosiklette km saatiyle oynanıp oynanmadıgını biz anlayabilirmiyiz yoksa illa bi ustaya veya servisemi götürmek lazım ???
Yağmur kokusunu özlemişim yaaa
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Bizim buradaki bulutlar daha dertliydi demek ki,göz yaşlarına hakim olamadılar..
Kısa sürdü ama sağlamdı..
Gökaalllppppp Ne olm yalan mı,bizim buranın bulutlarında geçim sıkıntısı daha çok onla orantılı dertler de çok,Narlıdere bulutu zengindir,para pul var,iki damla timsah göz yaşı dökmüş sadece işte
Tunceeer, Gökaaaalp , Meeeert faşistlik yapmayın bakiim
Nerenin bulutu olduğu önemli değil , önemli olan içi dışı bir olsun, insan olsun
May The Force Be With You
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
http://www.motosiklet.net/forum/dige...ml#post1773083
aklınızda olsun arkadaşlar. sıfır 375 tl 14 mp foto makinası. toplantı yapıosunuz resim cekmıosunuz tr satıs fiyatı 389 $ + kdv öğrenci bir tanıdıgımın. rica etti. söyliyiverim size gari.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
slm arkadaşlar nasıl gidiyo
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)