ii hafta sonları ahali kazasız belasız bi hafta sonu gecirelim inşallaaahhh
ii hafta sonları ahali kazasız belasız bi hafta sonu gecirelim inşallaaahhh
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Şu an ; Kuşadası ile Selcuk Arasında; Aqua Fantasy Otel deyim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
şuan bodrumdayım bende salı günü geziye cıktım carsamba persembe cuma marmariste idim şimdide buradayım pazartesi izmirde olucam )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
mesaj alındı ÖZER tatilde desene p tesi görüşürüz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
bu yaz herkes biryerler savruldu sanırım.pek aktiviteler oluşmadı yada ben katılamadım.fakat yüreğim hep sizlerle.kazasız mutlu ve huzurlu sürüşler dilerim.kendinize iyi bakın bol kazançlı işler ve sağlıklı sürüşler dilerim.
selam 2 teker aşıkları keyıflı pazarlar. tek teker yapasınız ınsallah
Günaydın arkadaslar
Herkese hayırlı haftalar diliyorum
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
iyi akşamlar herkeze Suzimde (suzuki freewind) yeni sahibine kavuştu bugün satış işlemlerini hallettik ve fethiye'ye uğurladım motorumu allahtan yamaha var yoksa halim duman motosiklet krizi tutacaktı
valla gel de tozunu attıralım buranın
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Artık bu sayfada çok takılacağım galiba
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Biz seni alıcaz mı Belki istemiycez seni,silicem her yazdığın mesajı..
Nereden biliyosun çok takılacağını ?
Sen sayfaya takıl,ben de şuan sana takılıyorum,yanlış anlama..
Hastamısın abi Neden askere gideyim bir daha Mazoşistmiyim ben..
Bu sıcaklarda bunalmışken yanına bukalemun gibi sessiz sessiz yaklaşıp "bir gazoz içermisin yavrum " diyen Nuri Alço dan bi gazoz içmeye benzer tekrar gitmeyi istemek.Tecavüzcü Coşkun la kalmalı gezide aynı çadırda kalmaya benzer.Neden gideyim ben bir daha
Doğru düzgün askerlik yapan kesim bu sözlere dahil değil tabi..
Sonuçta,çok büyük bir problem olmadığı sürece bizden geçti evlat Yapmayanlar düşünsün
Ben buralardayım,bi ara uğra yanıma,işimiz var
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)