hepinize hayırlı cumalar
hepinize hayırlı cumalar
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
kimsecikler yokmuş bu gece nöbetçiyim
iyi geceler Gece yolcuları
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Kazasız belasız,mutlu bir haftasonu diliyorum
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Salihli yolculuğumu az önce tamamladım Davutumuzuda everdik, darısı sıradakilerin başına
iyi pazarlar millet, kazasız belasız
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
saol gökhan...
göremiyorum seni bi kaç toplantıdır sanki özletme çok kendini
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
saat 21:00 BJK-FB maçı var FOX TV de...haberi olmayanın haberi olsun
FORZA BEŞİKTAŞ
Sayın izmir-mt ; ben ömer daha önce bir ya da iki kez görüşebildik malesef ancak size bir teklifim var, bu sayede biraz yol yapıp güneşi muazzam bir manzarayla ve yudumladığınız bir kaç yudum içecekle batırabilirsiniz ve hepinizle tanışma fırsatım olur.. Ildırı'da çalışıyorum,çeşmeye 15km uzaklıkta.. Sahil kenarında bir kafe ve dalış okulunda çalışıyorum. Eğer haftasonu organize olabilirseniz, beklerim.. Sizin içinde güzel bir gün ve keyifli bir yol yapma imkanı olur. Eğer tamam derseniz buraya nasıl geleceğinizle ilgili bilgi verebilir, günü planlayabiliriz.. Cevabınızı bekliyorum.. Ildırıdaki yerimiz bornova büyük parktan yaklaşık hatta tam olarak 88km )
beklerim....
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
ömer kardeşim mesajını okudum.memnun oldum.dalış falanda varmış.değişik biryer olsa gerek.ben merak ettim.müsait olduğumdan hafta içide kaçabilirim.sen bir zamet konoak çıkışlı bir tarifte bulun.belki yolumuz düşer.kendine iyi bak.esenkal.
tabiki de memnuniyetle ve herzaman burdayım beklerim, konaktan direk otobana çıkıyosunuz, karaburun gişelerinden çıkıp gişelerden sonra karaburun yönüne dönüyosunuz 5-6 km sonra yüksek teknoloji enstitüsüne geliyosunuz ordanda dümdüz devam ediyosunuz çeşme yönüne doğru, burdan sonra yaklaşık 25dklık yolunuz kalıyo, yine bi 5-6 km sonra sağa ıldır tabelasından dönüyosunuz sonra denizi görene kadar durmadan devam deniz kıyısına geldiğinizde beni çaldırıyosunuz 3 dk sonra sizin yanınıza gelip sizi alıyorum, ıldırı köyünün merkezini 500metre geçip buraya ulaşıyosunuz, isterseniz numaramıda bırakıyım 554 973 9659.. istediğiniz zaman beklerim...
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
izmir mt yarın kısmetse izmirdeyiz sabah yola çııyoruz.ben ve torx. büyük ihtimal çeşmeye gideceğiz.umarım görüşürüz
DRİFT RELİGİON
Cumartesi akşamı fotoğraf makinamı yanıma almayı unutmuşum. allahtan tanıdık başka insanlarda makina vardı da bir iki kare fotoğraf temin edebildim. işte davut ve pınar kardeşlerimin mutlu günü. allah bir yastıkta kocatsın. umarım herşey gönüllerince olur.
Hoş ikisi de beni gördüklerinde söyledikleri ilk şey " abi sakın evlenmeyin çok zormuş bu işler" oldu.
satılık Nolan XXL N62 ve Piaggio Zipimiz var yakın bir arkadasımın ilgilenenler için
http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/nolan_n62_...XQQdisplayitem
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
tüm dostlarıma iyi akşamlar
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
madem geyik ben de çok güldüm bunu da belirttim ve doğru kask seçimin nasıl yapılmasını anlattım ;)
doğru diyorsun koca kafamız yokki xxl kaskımız olsun zaten piyasada elde kalıp ucuza giden kasklar XS ve XXL beden kasklardır bilginiz olsun satması zordur ancak kafam xl beden ama ilerde büyür xxl olur diyen birileri varsa arkadaşın şanslıdır ...
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)