herkese ii haftalar bol kazançlar
herkese ii haftalar bol kazançlar
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
sellam millet ne bu sesizlik
Hayalet şehir gibi olmuş burası hakikaten
Hadi bizde yorgunluk var,bari geziye gelmeyenler iki üç çift bişeyler yazsalarmış yahu
arkadaşlar haftasonu için bnm bi planım var eger sizee uyarsa c.tesi akşamdan kalmalı olacak denize sıfır hazırda çardagımız var ayrıyetten çadır kurmaya gerek yok akşam mangal yakarız sabah kadar eglenir sabhta denize gireriz çok güzel ortam oluyo zatn sessiz sakin bi yer yorumlarınızı bekliyorum ona göre topic açalım...
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
arkadasım derken abi
işte link
http://www.facebook.com/home.php?#/a...2&id=654459870
oranın güzelliklerini çekme fırsatım olmadı ama isteyen balık tutabilir isteyen dalış yapalbilir isteyen dağ yürüyşüne çıkabilir..
Mtt uyn artıkk ne bu sessizlikk
ben geldim ..herkeze slm lar
by K@d@k@L
fotoları bir toparlayabilsem yapıcaz bişeyler..foto yüklemede kabiliyet düşmanıyım mustafa o kadar gösterdi ama nafile
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:20 PM ----------
arkadaşlar bu seferki karadeniz turumuzda artvin motofest te katıldık..izmir den katılan biz dahil 5 kişiydik..orada çok güzel ağırlandık..türkiyenin dört tarafından arkadaşlıklar ,dostluklar kurduk.süper bir organizasyon yapmışlar ..ilgi ve alakaları çok samimi ve sıcaktı ....özellikle katılmamıza vesile olan ufuk kardeşime ve festival komitesi arkadaşlara ,artvin li motor severlere buradan sonsuz teşekkürler ediyorum...inşallah herkeze nasip olmasını diliyorum....
by K@d@k@L
İyi akşamar izmir mt
biraz geç oldu söylemek için ama ani bir kararla 2 arkadaşımla beraber ege turuna çıkıyoruz.
ilk durağımız izmir olucak.yarın akşam en geç 16:00 gibi çeşmede bir arkadaşımla buluşacğız.
öğlen saatlerinde izmir de olup izmiride biraz gezmek istiyoruz ama maalesef yolları hiç bilmiyoruz.
bize yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun oluruz.teşekkürler
Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)