Henüz kan bulunamamıştır arkadaşlar haberiniz olsun.
Henüz kan bulunamamıştır arkadaşlar haberiniz olsun.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
nerde bu millet nerde bu insanlar saatlerdir kimsenin sesi çıkmamış
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
tamam geldim artık hadi konusun bakalım
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Hayırlı olsun arkadaşlar. Bende aranıza yeni katılıyorum. Herkese sevgiler saygılar. Buradan iyi dostluklar kazanacağıma inanıyorum. Bu arada elimden geldiğince etkinliklere katılmaya çalışacağım. Herkese tekrar merhaba...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 AM ----------
Arkadaşlar selamlar. Aranıza yeni katılıyorum. Herkese merhaba. Elimden geldiğince ve işler elverdiğince etkinliklere katılmaya çalışacağım. Tekrar merhaba ve selamlar
:cat:
Günaydın İzmir Mt.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Adana Mt nin bir üyesi olarak herkese günaydın. şuan izmirdeyim dün geldim. sanırım akşama toplantınız varmış. sorun olmazsa katılıp tanışmak isterim.
Haluka izmire hoşgeldin.
Pazartesiden perşembeye çıktım gene bir tur yaptım yaklaşık 1000 km. keyifli güzel bir yolculuk oldu. bol bol fotoğraf çektim yakında gezilere açarım bir topic ama şimdilik bunlarla idare edin
Sercan AGİLiCİGİLİ nin otelinde kahvaltı ederken. AGİLi hala uyuyordu....
GÜMÜŞLÜK tarafında bir aile işletmesi. Tüm sebze ve meyveleri kendi ürünleri ve bunlarla şahane yemekler yapıyorlar. fiyatlarda çok mantıklıydı.
3 yılda 6000 km yapıp tembelliğe alışmış olan canavar. bir haftada 1000 km yapınca nevri döndü gaza geldi
SERÇEDANDO ve YASMİNDANDO bu ikiliyi bulana kadar ne dolaştık ama bodrum caddelerinde
bir tane de manzara koyalım TORBA GÖLTÜRKBÜKÜ civarından.
Bodruma gidilir de Hadigari ye girilmez mi
KATAMARAN disko. gece denize açılıyor ve sabaha kadar denizde eğlenceye devam ediyorsunuz
sıcak karşılamalar için teşekkürler. yalnız bir problemim var malum izmirin yabancısı olduğum için toplantı yerine nasıl geleceğimi bilmiyorum. bir tarif alabilirmiyim. üçkuyular tansaşın önündeyim.
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Hayırlı olsun arkadaşlar..... Kazasız sürüşler.
daha sonraki toplantılara katılmak isterim.... Bu seferkine olmasada
:cat:
toplantıda kimse foto çekmedimi
misafirperverliğiniz için teşekkür ederim. yarın içinde kazasız belasız, iyi yolculuklar dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)