anam gökhan tamam len aglama
anam gökhan tamam len aglama
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
inciraltı çayır çimen yeri uygu cuma için.tukuazın önü deniz tarafı.cumartesi pazarı degerlendiriz diyorum.okeymi.saat 19-20 arası ne dersiniz arkadaşlar.
Topic olaylarını bu kadar büyütmeye gerek yok.Gökalp telefonla konuştuğumuzda topic açayım demiştin,açsaydın Aykut lar ile konuştuktan sonra direkt keşke.
İyi geceler..
Arkadaslarimm günaydinnnn.. heyecanli günler içindeyim.. SAFAK = 3
bilgisayar basina gecip cvp yazicak vakit bulamadimm..
basta;
karmacoma , chatkut , Wallace , yurtdas , bikerboy35 , aguila , sahinbirinci , forrap , vocies , wolcanovolki , nankör , VaScO1925 , hızlıcesi2 olmak üzere
bütün dostlarima tskr ederimm..
ee kardesim sen muglaya bekliyorsun, istersen c.ertesi sen çik gel, hem eski dostlarini görürsün, hemde nikahima gelirsin
forrapp çok ayip ettim sana karsi, uzuunnn bir dönemi bitirdin geldin, fakat bi türlü hasret gideremedik, askerlik maceralarindan anilardan birseyler anlatamadin daha bana :( fakat dügün sonrasi söz telafi edicem
[QUOTE=wolcanovolki;1663016]bahtiyar allah mesut ve bahtiyar etsin inşallah emi[COLOR="Silver"]
volkiii zaten bahtiyardim simdilerde hem mesut hem bahtiyar vaziyettindeyimm..
yardimlarin için saooll.
tskr ederim kardesimmm...
cesii gezi öncesi böyle fedakarlik yapmaniz beni çççoookkk mutlu etti, planiniza mani olmak istemem, fakat vakit ayirip karsiyakaya kadar gelmeniz çok mutlu etti hemde çoookkk.
sercan a da söylediniz mi benim vaziyeti.. o aglichild bodrumdan buralara kadar ansizin baskin yapar giibi geliyor bana
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
Bahtiyar abi allah mesud etsin tekrardan
Toplaşma içinde oy toplasak iyi olcak mekan için
ben Alsancak diyorum :p
ben zaten oyumu alsancak olarak kullanmıştım, gökhan sen buraya yazılan fikirlere göre bi topic aç...Nereyi açarsan herkes oraya gelecektir, ben alsancak diyorum ama inciraltına oy birliğiyle karar verilirse oraya gelirim farketmez yani...
tuncerin de dediği gibi topiği kimin açtığı önemli değil yeterki çoğunluğun istediği yer olsun...oy kullanmayanların yeri beğenmemezlik etme şansı yok bütün oylar ampüle haydi sandık başına...
dynner (utku) kardeşim bir sonraki toplantı topiğinide istersen sen açarsın, her hafta farklı biri açsın ki herkes bir ucundan tutmuş olsun böylece grupta birlik olur diye düşünüyorum...
hadi kalın sağlıcakla
edit : topic zaten açılmış ben boşuna konuşmuşum
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Ne ara açmışlar ya :D
aykut abi bende gırgır olsun dedim biras ondan tabikide önemli olan birlik beraberlik
İZMİR MT sayfasına yazılan oylama sonuçları (msn ve telefon görüşmelerini bilmiyorum):
Alsancak : chakut,dynner,stund_rider >>> 3
İnciraltı : Turan Çatal >>> 1
buraya yazılan oylama sonuçlarına rağmen neden inciraltı açıldı bilmiyorum ama sanırım telefon veya msn yoluyla oy birliğiyle karar verilmiştir diye düşünüyorum...cuma inciraltında görüşürüz
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Merhaba arkadaşlar;
11 Temmuz - 18 Temmuz arasında sevdiceğim ile birlikte Kuşadasın da tatile gideceğim. ( Nispet yapmıyorum )
Maalesef motorumla gidemeyeceğim, o bölgede güvenilebilir motor kiralayan tanıdığınız var ise bilgi vermenizi rica ederim.
Bir hafta kadar çevreyi gezmek için scooter tarzı birşey kiralasamda bana yeterli.
Motor kronolojim:
Regal
Marauder 800
Er6n
Saygılar
Özgür
CHOPPER "V" OLMALI
Arkadaşlar acil kana ihtiyaç vardır bir arkadaşımın annesine BRH + kan gerekiyor kalp ameliyatı için 7 ünite kana ihtiyacı var kan vermek isteyenlerin çankaya şifa hastanesine( şenay çetinkaya ) adına kan vermeleri rica olunur ameliyat cuma günü yapılıcak arkadaşlar hepimizin günleri güzel olsun.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
TOPSPEED geçmiş olsun, benim A (+) ve daha 1 ay önce kan verdiğim için veremiyorum...
Bu arada farklı kan gruplarından kan kabul ediliyormu (takas) onu da yazarsan daha fazla kişi yardımcı olabilecektir...
kanla ilgili bi topic açarsanız daha fazla kişiye ulaşır
geçmiş olsun
Kan ihtiyacı umarım kısa sürede karşılanır..Benim kan grubum A rh- ve yaklaşık 1 ay önce kan verdim.
Chatkut,herhangi bir oylama olmadı,aç aç diyince açmış biraz karambole,sadece öyle denk geldi diyelim.Gökalp son ana kadar neresi istenirse orasını açalım diyordu yoksa.Bir daha ki toplantıdan itibaren bu işi de bir düzene sokmak lazım.Toplantılar sarsıntıya geliyor.
Bu cumartesi Bahtiyarın nikahından sonra akşam gezi için yola çıkacağız.Ona göre herkes durumunu netleştirsin..Artık herkes isimleri verse iyi olur.
iyi akşamlar dostlar.sizi ada yollarında yalnız bırakacagım
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Geziye veya konvoya katılamasada yarın akşaki toplantıya gelmeye çalışsın herkes güzel bi toplantı yapalım
oguz çok geçmiş olsun allah daha kötülerini göstermesin,hehangi birşey e ihtiyacın olursa beni ara bu aralar izmirdeyim . kendine ii bak.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)