Hayırlı haftalar İzmir MT dostları
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
metin bir türlü alıntı yapmayı öğrenemedin be koçum
hayırlı haftalar millet...
bu hafta toplantı haftası kim topic açacak ? hep aynı kişiler açmasın topiği, erman veya mert ten bekliyorum topiği gökalpte olabilir...
aranızda anlaşın biriniz açın...
pazar günüde forrap vatani görevini tamamlayıp gelecek hayırlısıyla...ona garajda bi karşılama topiği açarız yakında...
temmuz ayındada deniz gezilerine başlamak lazım, işler hafifler sınavı olanlar rahatlar vs
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
ben acarım başlıgı ve hattaaa toplantıları eski sisteme döndürüp her haftaya ceksek daha iyi olacak zaman kaybetmeye gerek yok.Yaz aylarının bitimine şuracıkta 10 hafta kaldı
Mert ve Erman topic işini kıvıramazsa topic bende katılamama ihtimalim var sezonu acalım diye kuşadası yada çeşme muhabbeti var.Cuma akşamından gidebilirim ama yine de toipiği açarım
önerileri alalım neresi olsun ????
her hafta olayı sıkıyo diye 2 haftaya almıştık, bu cuma konuşup grup çoğunluğuna göre her hafta yapabiliriz
sen toplanma yeri önerilerini sun, biz içinden seçelim
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
tabiki incir altına devam çayır çimen yap gene bizi orası kaldırır bu günden aç topiyi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 PM ----------
bir hafta gezi bir hafta toplantı demiştik kışın için ama yaz geldi her hafta toplantı daha mantıklı olur artık yaz için
topic acmak isterim arkadaslar ama hiç zamanım olmuyo bu aralar gökalp veya mert halletsinler ben bu hafta katılımcıyım sadece ilerki zamanlarda topic acarım bende .gecen toplantıya gelemedim ama bu sefer aranızda olcam
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Ya artık Alsancak kordona dooru kaysak hoş olmazmı
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
aykut abi vlla harbden kısmet olmadı turkıyede motoru aldık ardından amelyat oldum evde yatıorm malesef 1-2 hafta daha motordan uzak kalacagım
kars›yakalardan gelenler var...
izmirin bi ucundan diger ucuna seyahat zor oluyor..
(böyle yazd›g›ma bakmay›n bu hafta gelemeyecegim zaten; fakat bir sonraki hafta bostanl› taraflar›na dogru biryerler seçelim derim)
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
geçmiş olsun tekrar...bu hafta topiği gökalp açacak nereye açarsa oraya gidecez artık, ona baskı yapın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 PM ----------
2 hafta sonra karşıyaka tarafındaki topiği açacak birini bulduk
o ben değildim gökalpim kardeşimdi ben o saatlerde mışıl mışıl uyuyodum
anında satmışın müdür sende
uscuk yada kaymakda olabilir
buarada arkadaşlar bende toplantıya gelemeyebilirim gelebilsemde arabayla gelebilcem zaten o yüzden bu topic işini çok saygıdeğer pek kıymetli yolların yakışıklısı gökalp kardeşime bırakmayı bir şeref ve onur sayarım
Pastırma İstiyok Abey
abi satmışın demişinde sende benden aşağı kalmıyon valla.hiç zamnım yok bu aralar ya .aylarca yattım simdi acısı cıkıyo
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)