ochii,hoşgeldinBekliyoruz...
herkese iyi haftalar..ben daha yeni uyandım da..
As The Years Go Passing By...
haklısın forrap...;)...25 karakter
As The Years Go Passing By...
şimdi forrapcım senin değdin gibi yerler değişiyor sık sık, bide bunun kombinasyonlarıda değişik şekillerde mevcut, kimisi de ağır işde çalışır gaz çıkartarak çalışır, kimi de uyurken çok pis terler, ya işte hayat çok garip,
evet ya belifeless neden duvara kafa atıyon , gece çalışmadığın içinmi
May The Force Be With You
slmlar arkadaslar herkese kucak dolusu sevgıler ozledım yav sızlerı..
abicim ne uykusu ne gazı ne teri. topicte neler konuşıyoruz national geographic mi discovery channel mı anlamadım.
bikerboy nerelerdesin be yaw
acil etkinliğimiz geldi. ayağımıza gelen bu fırsatı kaçırmayalım derim sevgili basketbol severler
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...akmayalim.html
izmir mt bu gece pek bi sessiz, burnuma bi kokular geliyo, sol omuzumdan bi ses çık bi devriye at , fasıllı , kızartmalı yada rock'lı bi kaç mekanda mutlaka mt tişörtü görecen diyo ama hadi hayırlısı,
6.ncı hissi epey geliştirdim, 7.nci his üzerinde çalışıyorum bu sıralar.
iyi geceler izmir.
dostum o koca popon o kadar büyükki yere düşüp kırdığında bundan haberin bile olmadı... hahahhaaa
olm gece gece zenci lisanına döndürmeyin forumu,bill kosbi nin izmir şubesi hahahaaa
o değil de yaz okulu sınavı cuma gibi bitecek,3 sınavın hepsini verirsem herkezden bana bi çay demli olsun...duble.
dal sarkar kartal kalkar kartal sarkar dal kalkar
:pr::pr::pr:
duyulmazım sen o üç dersi ver benden sana çay+yemek
ne hoş muhabbet ya
bu 25 karakte muhabbetini şimdi anladım darksilence
GT650R
burda her zaman muhabbet hoştur dostluklar sıkı kardeşlikler güçlü. daha ne olsun yolun düşerse bekleriz çayımızı içmeye
murat abı gelıyom sızın okula ıtfaıyecılık ve yangın guvenlığı bolumunu kazandım yangınlık ısınız olursa sondurme yada daha cok yakma haberım olsun
www.youtube.com/watch?v=Jgnkud7oXhA abı bu ask varya cok zor be.... valla bu devırde ımkansız gıbı bısey ınsan oğlu bu kadar bencılken yas o ıs bosuna bekleme derım
inşallah kardeş en kötü ihtimalle sezon sonu oalardayım.
GT650R
merhabalar arkadaşlar bende üye oldum bugün bundan sonra nasipse sizlerle birlikte olacağım umarım yakın zamanlarda bi gezi durumu olurda sizlerle tanışma fırsatım olur
cagriko,aramıza hoşgeldin
Gezi olmasa da buluşma olur,bir şey mutlaka olur merak etme...
Bekliyoruz.
Görüşmek üzere..
aramıza hos geldın bızde aktıvıte bıtmez ıcın rahat olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)