merhaba arkadaşlar.bu hafta bir etkinlik varmı.
merhaba arkadaşlar.bu hafta bir etkinlik varmı.
forrapım tuncerim geldiğinde hemen bi discoda barmen olarak iş hazır meslek nası olsa oturdu orda artık :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Erhan nasılsın
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Ya bornovada taınıdık suta yokmu :( beni yükselişe gitmek durumunda bırakmayın
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Küfür edecek kadar kızdırdığımı hatırlamıyorum seni..
Valla acayip çabuk geçti,sanki dün gelmiş gibiyim askere Sabah kahvaltısıyla öğlen yemeği arasındaki saat kadar kadar çabuk geçti..
Zaten şunun şurasında ne var ki..
Şu dakika itibari ile 430 gündür her sabah 6 da kalkıp traş oluyorum.
430 sabahdır birinin bir yerine bişey kaçmışcasına bağırmasıyla uyanıyorum(bknz değişmez replik : koğueeşşhhh gahhkkk).
Ve benzeri yüzlercesi..
Biubiubili bili biuu..
İnşallah dostum..
Burada oturan meslek olmadı
Gelince görüşürüz
herkese gebzeden slm lar ii hafta sonlarıııııııııııııııı
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
tuncer kaç kilo magal kömürü ayarlıyalım
yorucu bir haftasonuydu yaw heryerim boya içinde sizler neler yaptınız varmı mangal deniz vs resimleri
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
slm millet herkese şimdiden iyi haftalar umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir. cumartesi günü çeşme sheraton da harleycilerin toplantısı vardı çeşme harley kaynıyordu :=)
Bacoman
slm arkdaşlar bende geçen hafta itibariyle motorumu muğlada getirmiş bulunuyorum bu forum motorsiklet konusunda çok kullanılan bir forum heralde soracağım şeylere cevap bulabilirm umarım
aman askeriyeyi boş bırakmayın biz burada rahat uyuyalım tuncerim seni özledik uscukların birikti seni bekliyor mangalı zaten hiç söndürmedik şişeler dolapta tek eksik SENSİN ( evine dön gözü kör olmayasıca çocuklar aç bilaç kaldı )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
davut çok geçmiş olsun yeni gürdüm kaç gündür yoktum bakmıyordum nt
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 AM ----------
dostum büyük bir gezi pılanımız var askerimizi bekliyoruz 3 aftası kaldı forapın ama istedyn zaman biz yol yaparız nede yollasa yolar bizim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:01 AM ----------
oğuz abim bülent kaptanın sellamı vardı boynumda kalmasın festivale gitim gitmişken onada uğradım seni bekliyor aberin olsun
tuncer im forrap ım gel hadi az kaldı azkaldı sen bizi yiyon
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 AM ----------
hepinizden allah razı olsun arkadaşlarım
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)