derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
syn izmir mt uyeleri ne oldu karadeniz turu tarhi ve rotası belli oldumuu
sevgi eylem gerektirir.. ee ne duruyorsunn bass gazaa...
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
kan ihtiyacı varmı halen dr.davut? konuyu yeni görüyorum,
Geçmiş olsun.
May The Force Be With You
davut abı gecmıs olsun acıl sıfalar versın allah.
selam MT herkeze keyıflı hafta sonları dılerım. kusadası na gıden yokmudur acep.
İYİ AKŞAMLAR DOSLAR BU AKŞAM İŞ ÇIKIŞI EVE DÖNERKEN GIDA ÇARŞISI KAVŞAGINDA BİR MOTOR KAZASI OLMUŞ.HEMEN DURDUM VE YARALI ARKADAŞ HAKKINDA BİLGİ ALDIM.AYAGINDA BİRAZ HASAR VARMIŞ AMA HER İHTİMALE KARŞI TEPECİK S.S.K YA GÖTÜRMÜŞLER AMBULANSLA.HER ZAMAN SÖYLÜYORUM ARAÇLARA DİKKAT HERKEZ BİZLER KADAR DİKKATLİ OLMAYABİLİR.BİRDE KÖR NOKTADAYSAK EGER KORNA YADA SEKLEKTÖRLE KULANICIYI UYARALIM
ARKADAŞIN İYİ OLDUGU HABERİNİ ALINCA KAZA YERİNDEN AYRILDIM
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
[QUOTE=tr.davutak;1609052]saol un arkadaşlar eksik olmayın bir düzeltme yapayım bozyaka hastanesi kan bankasına FADİME NALCI Adına olacak ama hallettik gibi 1yada 2 arkadaş yeterli olacak gibi ilginize teşekkür ederim.vermek istiyen arkadaşlar bana tel den ulaşırsanız sevinirim 0 535 447 42 77
DAVUT,um geçmiş olsun yeni gördüm .benim kan uymaz anneye acil şifalar diliyorum
oğuz ...valla gezgin gazeteci gibisin vesselam... kendini de çekseydin kaza mahalinde ...süper olurdu ... kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun diliyorum...
by K@d@k@L
anne min durumu çok şükür düzeldi birşey e gerek olursa haber veririm,çok sagolun.
Davut abi geçmiş olsun...
Yine yeni yeniden.....
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)