Herkese günaydın İzmirrrrrr
Herkese günaydın İzmirrrrrr
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
günaydın herkeze
hal hatır sorduğun yok ticarethaneye çevirdin burayı
Şampiyon takıma, şampiyonlar liginde başarılar dilerim
kupa bizim şampiyonluk bizim
Mustafa abi geçmiş olsun, ayrıntıları bekliyoruz...sende birşey varmı, rozi nasıl
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
slm millet....herkeze iyi haftalar diliyorum....kumof olayı için organize olunacakmı ..yoksa herkez kafasına göremi takılacak...
by K@d@k@L
iyi akşamlar izmir mt
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
kardeşim bu hafta pazar günü sınav var benim delikanlının.karataşta saat 10 da sınava girecek.bu hafta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:59 AM ----------
benim için sorun olmaz kardeşim ama hastaneye gidiyorsan.onlar daha iyisini bilir.çok geçmiş olsun.biran önce aramızda görmek dilegiyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:03 AM ----------
mutafa arkadaşım çok geçmiş olsun.allah beterinden korumuş bunada şükür diyelim.motor bir şekilde hallolur.sizlere birşey olmasın.varsa yapacagımız birşey söyle arkadaşım
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
yavaş yavaş iyileşmeye başlıorm dr. bugün haftasonu sargıları alırız dedi: ) ama bu sefer montsuz binmeye korkuyorum ve mont almam lazım.fiyat aralığı olarak 120-220 düşünüyorum sizin bildiğiniz kaliteli ve uygun mont satan yerler var mı(montta bnm için en önemli iki şey gerçekten korumalı olmalı ve güzel görünmeli: ) ) nerelere bakmamı önerirsiniz ve belirttiğim fiyat aralığında alınabilecek tavsiye ettiğiniz markalar nelerdir?tabi en önemli şey de şu bu fiyat aralığında güzel bi mont bulunabilr mi?yada daha ucuza: ))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 PM ----------
çok teşekkür ederim düşündüğün için ama dediğim gibi işte arkadaş saolsun motorla götürüyo beni hastaneye.. yakında geçecek zaten. en kısa sürede aranızda olmak istiyorum
Hayırlı geceler arkadaşlar
Umarım herkes afiyet ve sıhhate dir....
Arap'ın kazasını merak eden arkadaşlara Mustafanın gıyabında ben cevap vereyim.
Arap Kadri gayet iyi, Kendisinde bir şey yok gel gelelim Rosinante biraz makyaj olmak üzere Doğa'ya teslim edildi. Kazaya neden olan şahıs ta iyi halde zira çok şiddetli bir çarpma olmamış allahtan.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
motorcu ayriye git basmanede büyük postane karşısında şifa astanesinin karşısı orda sami kardeşimiz var yardımcı olur yazlık montlar var orda fiyatlarıda uygun verir hızlı cesi günderdi dersin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 PM ----------
allaha şükür sevindirici oldu mustafa abimin iyi olduğuna ve karşı tarafında iyi olduğuna güre rosinante de en yakınzamanda iyileşir inşallah
iyi geceler herkese. uzun zamandır izmir-mt den koptum. Ama yazında gelmesiyle güzel organizasyonlarda tekrar hep beraber olmak ümidiyle.. Bugün küçük parkta bi fazer gözüme ilişti, plakası tanıdıktı teras cafe toplaşmasında tanışmıştık ancak hem benm zayıf hafızamdan hemde ogün birsürü kişiyle tanışmamdan dolayı ismini hatırlayamadım abimizin... turkuazın yanındaki spor slonunun önündeydi motür. Yanlış görmediysem eğer turkuazdı mtli abim. Eğer yine orda olursa birgün yanına uğramak isterim.
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
ARKADAŞLAR
güzel dilekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim
kaza amcanın orta refüjdeki bodur ağaçların arkasından aniden önüme çıkması ile oldu :(
(yaya geçidinden 20m. ilerde bir yer)
amca önüme çıktığında aramızada 10-12 metre vardı
ki beni gördüğünde ileri ve geri adımlar attı
sonrasıda malum....çarpdık
amcanın hastaneden gelen raporunda 121 pro. alkollü olduğu
trafik raporunda ise kusurun tamamen onda olduğu yazıyor (ki bende kusur olmadığını biliyorum)
ama daha önce dediğim gibi
bir insana çarpmanın verdiği huzursuzluğu atamadım daha üstümden
biricik sevgilim ROZİNANTEye gelince
ön far ve far grenajı kırık
servisinde istirahat ediyor şu an için :-)
çok haklısın CENGİZ ABİM
yalnızamca bana çarptığında ALKOL olarak benden çok hızlıdı
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
İstanbuldan günaydınlar İzmir mt.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
izmir daha uyanamadı,Alestaaaaaaaaaaaa,herkese hayırlı işler bol kazançlar,kazasız sürüşler dilerim,Adanadan sevgilerlee
yanlış,şimdi sadece ben okuyorum
[QUOTE=Arap Kadri;1604409]ARKADAŞLAR
güzel dilekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim
kaza amcanın orta refüjdeki bodur ağaçların arkasından aniden önüme çıkması ile oldu :(
(yaya geçidinden 20m. ilerde bir yer)
amca önüme çıktığında aramızada 10-12 metre vardı
ki beni gördüğünde ileri ve geri adımlar attı
sonrasıda malum....çarpdık
amcanın hastaneden gelen raporunda 121 pro. alkollü olduğu
trafik raporunda ise kusurun tamamen onda olduğu yazıyor (ki bende kusur olmadığını biliyorum)
ama daha önce dediğim gibi
bir insana çarpmanın verdiği huzursuzluğu atamadım daha üstümden
biricik sevgilim ROZİNANTEye gelince
ön far ve far grenajı kırık
servisinde istirahat ediyor şu an için :-)
Hocam büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)