cBr 125 R topiğine yazdığım mesajın aynısını buraya da yazıorm...
benim çok önemli bi sorum var sonunda bende cbr mi alabileceğim.şu anda 2 tane motorla anlaşmış durumdayım ve motorların durumu şu
1.2008 model 11000 de siyah cbr 125r:motor 5 kere falan yan yatmış ama hız yaparken fln değil yani motoru motorcuya fln gösterdik hiç bi sorunu yok sadece çizikler falan üstünde bi kaç ufak bi de sinyal lambaları yamulmuş. bi de arka tekerini değiştirmem lazım çok eskimiş. ama motorun fiyatı ise 3300 e verecek. teker değiştirme 120lira sinyal lambaları 30 lira. bu motoru alırsam bana 3300+150=3450 liraya gelecek ama arkaya da sıfır 120 lik teker takmış olacağım. tek sorun çiziler olacak ama onlar da sorun yaratacak gibi değil zaten
2.2006 model 4000de kırmızı cbr125 r: motor 2006 model ama 2009 mart trafiğe çıkışlı motoru daha motorcuya götürmedim ama sahibi motorda hiç bir oynama olmadığını direk sıfırı gibi orjinal olduğunu ve askere gideceğini söylediği için satıyor fiyatta pazarlık sonucu 3200e anlaştık.
şimdi bi de şöyle bi durum var bnm hayalimdeki motor 2008 model siyah cbr 125 ama işte şu anda kafama onu koyduğum için acaba mantıksız bir iş mi yapıyorum diyorum kendi kendime. sizce bu durumda yapmam gereken ne? eğer yarına kadar yardımcı olursanız ve açıklayıcı olursanız çok sevinirim.