Iyi akşamlar dostlar
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Basmanede motorcu hayri var, oradan shark marka montları uygun fiyatlı alabilirsin...Dostumuz sami var orda yardımcı olur sana...Başka marka arıyorsan kahramanlarda türlü markalar var, tutturabildiklerine satıyorlar pazarlık yapmadan alma...Karşıyakada motorcu ejder var, bayraklıda da hein gericke bayisi var
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
basmane garında inince 200 metre falandır herhalde
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
ben 500 metre biliyordum orayı büyük postanenin karşısında motorcu hayri & ve kardeşimiz sami
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 PM ----------
oğuz abi olmuyor böyle iki dakka forma giriyon iyi akşamlar veya günaydın deyip kaçıyon dön akşam naci abiye uğriyim dedim erken kaçmıştı kapalıydı mekan
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Merhaba motor dostları. epey bir süredir sizlerden ayrı kaldım. bunun için ne zamanım oldu nede fırsatım, kusura bakmayın. tanıyan tanımayan herkese selam olsun. bu arada artık menemen li değil hatay lıyım. (hanım köylü olduk)
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
keyifli haftasonları herkese
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
selam kaptanh
saolasın Metinim nereledesin yaw hiç sesin soluğun çıkmıyo [/QUOTE]
a.s gökhanım bu aralar koşturmaca içindeyim araba aldım bitane bütçeme göre idare etcek şekilde bişe ehliyet çıkacak ruhsat işlerim motorun yazlık bakımı yagı balatası freni uğraşıyorum işte para yetiştirmeye çalışıyom hepsine bu aradada ihmal ettim sizleri en kısa zamanda görüşmek dilegiyle
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
yurtdas yeni evin hayırlı olsun..Artık daha kolay olur gelip gitmen.
Bende epey bir süredir katılamıyorum,34 gün daha ayrı kalıcam hatta
Görüşmek üzere.
Herkese iyi pazarlar..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)