Eywallah Jessi
Eywallah Jessi
bu ne yağmur ya havaya bak yaz gelmicek bu sene
Bu sene havalar çok sıcak olmıyacakmış biz motorcuların istediğide bu sıcak olmasın ama yağmurda bişey yapamıyoruz camdan bakıyoruz dışarıya.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
iyi akşamlar millet ne bu sesizlik
Hocam kahramanlarda bir iki motosikletçi var. kiralık scooter var mı onu bilemem ama. istersen pm den görüşelim
eywallah hocam sevgilerle. sesini duymak güzel daha sık yaz diyeceğim ama bende senle aynıyım bu aralar
valla gün iyi başladı mangalı yaktık iki tur köfteleri pişirdik tam tavuklara geçicez yağmur başladı. mangalı yağmur almayan bir yere aldık yağmur altında sığınaklı bir yerde pikniğe devam ettik. gene çokk yedik çok gezdik. fotoları çakarım yakında
artık 1-2 gün içinde bi cbr 125 almak istiyorum ama sahibinden.com da ilan baktım orda da istediğim şartlarda motor bulamadım. izmirde ikinci el cbr 125r bulabileceğim neresi var yardımcı olursanız çok sevinirim
kahramanlarda honda bayisi yok zaten, ordaki motorcular honda kawasaki suzuki ayırt etmiyolar, gezseydin gördüğün motorculara sorsaydın.mağaza dışına büyük motorları koyuyolar cbf ybr vs varsa ellerinde onlar genelde dükkan içinde olur.girip dükkanla konuş gerekirse telefonunu bırak duyarlarsa haber versinler sana
yükseliştede bi form gibi bişey var oraya aradığın motoru ve kendi bilgilerini yazıyorsun ellerine geçince sana ulaşıyorlar...
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
slm arkadaşlar izmirde kaliteli ve ucuz mont satan bi yer önerirmisiniz
İzmirdeki bayiileri çok çok iyi bilmemekle beraber birkaç kez kahramanları gezdim. Repsol bir cbr vardı geçen hafta da hala duruyordu.
Dükkanın ismini hatırlamıyorum ancak ben tarif edeyim bilen arkadalar adını yazarlar belki.
Basmane tarafından gelirken, ışıklardan sola motosikletcilerin bulundugu caddeye döner dönmez sağdaki ilk mağaza.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
iyi akşamlar motosiklet.net milleti :p
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)