hayırlı pazarlar ahaliiiiiiiiiiiiiiiiii
hayırlı pazarlar ahaliiiiiiiiiiiiiiiiii
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
ohhh deniz sezonunu açtım
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
iyi akşamlar herkeze arkadaşlar dostlar 19 mayıs ile ilgili bir aktivite veya birşey yapacakmıyız izmir mt olarak ?
İzmir sıcagı 2 gündür kendini göstermeye başladı,kaskın içinde terleyen bir kafam var atık
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Hızlı Jesi Cuma günkü toplantıya gelemedim anlatmıştım ya iş yerinden ark.düğünü vardı pınarbaşındaydı oraya da geçkaldım zaten Bir sonraki toplantıya yada müsait olduğumuz bir zamanda görüşelim..
aykut bende açtım deniz sezonunu seferihisar teos yaptım buzz gibi suda ne iyi geldi :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hayırlı haftalar ve kazasız şürüşler herkeze
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Slm millet 19 mayis bulusmasi varmi yarin?
Bacoman
Selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra siteye tekrar yazıyorum. Bu süre içinde hayatımda köklü değişiklikler oldu.
Uzun zamandır hayalini kurduğum yaşamak istediğim şehire yerleşmiş bulunmaktayım. İstanbul un keşmekeşinden sonra burası gerçek bir cennet ve ben bu cennete gelmiş olmaktan dolayı çok ama çoook mutluyum.
Bütün İzmirli arkadaşlara selam olsun en kısa sürede tanışmak ümidiyle...
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
merhaba sevgili arkadaşlarım.sanırım 19 mayısla ilgili bir program yok.bu arda cuma toplantıları nerede yapılıyor. artık motor sezonu tam olarak açıldı.iyi sürüşler bol toplantıların devamlılıgını dilerim.
abisi pek sık toplanmıyoruz.ama bu hafta belki bir program olabilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:41 AM ----------
hoş geldin arkadaş bizde seninle tanışmayı isteriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:45 AM ----------
tabii tabii siz buluşabilirsiniz.bizden geçti bunun adı gençlik ve spor bayramı EEe Bizde genç olmadıgımıza göre meydan siz gençlere kalıyor.bayramınız kutlu ve mutlu olsun
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
sevgili kardeşim, iadeyi ziyaret, ziyareti ibadet, davete icabet, necasetten taharet, adabı muhaşret falan fistan neyse işte sıra sende,
3-2 yaptım skoru farkındasın dimi :D
aslında daha doğrusu çakma istanbullu, orjinal izmirlisin zaten sen, ben döndüm sende dön yuvana
istanbul hatıraları için şiddetli teşekkürler
çatumçutum, onu denedik de çorap komasına girdi, vazgeçtik
geldim kanka, çocukların yemini suyunu eksik etmedin dimi ben yokken
May The Force Be With You
Arkadaşlar selam. Adana'da yaşayan bir İzmirliyim. Haftasonu İzmir'e gidiyorum. Scooter kiralayabileceğim neresi var? Yardımcı olur musunuz?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Gürselim burada da mı buldun beni? ))) Uçakla gidiyorum zaten de... Haftasonu İzmirde kullanmak üzere scooter kiralayayım diyorum.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Valla buralarda kiralayan yer yok..Sadece kuşadası taraflarında scooter kiralayan yerler var....
Olsa Tükkan senin...
Herkesin 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlu olsun...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Tüm İzmir Mt ahalisinin Gençlik ve Spor Bayramı kutlu ve mutlu olsun.Herkeze iyi gezmeler.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)