İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
gelmemmi kaçmazzzz farketmez yatarım bir agaç dibinde zati muhabbetten yatamıyoz böyle daha güzel ama sende moturu bırakacanmı camide
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
kaçmaz dedim ya abi
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Ok maç başladı
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
bu gece nöbet bende anlaşılan
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
İstanbuldan Günaydınlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
günaydın izmirin güzel insanları adanadan kucak dolusu selamlar sevgiler,herkese hayırlı işler kazasız sürüşler dilerim
merhabalar arkadaşlar cbr 125 alacağım ama 2008 model olan siyahlardan istiyorum tabi 2009 da olur:D.eğer etrafta satılık görürseniz ve bana haber verirseniz çok sevinirim
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
olcan seni de bekliyoruz izmire,bi tanışma fırsatımız olmadı, mustafanın valizine gir gelirken senide getirsin
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Sırf uğraşmasın diye bir tek sırt çantasıyla gelmiş En kısa zamanda oralardayım...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)