cuma akşamı toplantı olacak mı? acaba
cuma akşamı toplantı olacak mı? acaba
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
bu hafta cuma toplantısı yok muhtemelen olsa açılırdı topik simdiye kadar.pazar sabahı görüşcez artık
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
kardeşim geleceğin yol az buz değil eğer işin olurda gelirsen veya değişiklik olur gibisinden haberleşelim niye diyeceksin yollar biton bela dolu biliyosun
acele etme gelmek için müsait olursan uğrarsın bende iki elim kanda olsa yanına gelirim ozaman
yanlış anlama kardeşim bak sakın seni düşündüğüm için ok, dediğim gibi gelirsen haberleşelim görüşürüz
sevgili arkadaşlarım.merhaba tüm rüzgarın çocukları.tekrar kısa bir ayrılıktan sonra aranızda olmak.iki teker üzerinde rüzgarı hssetmek mühteşem bir şey.rüzgarınız bol kazanız yok olsun.
turan abim hoş geldin aramıza seni çok özledik.sana oğuz abimle devamlı selam gönderiyordum.ben motorcu hayriden SAMİ
Yarınki gezi için tüm motosiklet dostlarına iyi eğlenceler kazasız belasız sürüşler diliyorum.Umarım her şey gönlünüzce olur.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
merhaba arkadaslar sızın temuzda olan bır karadenız turu vardı ne oldu bır haber yok ben takıp edıyorumda bakalım bana haber verırısenızn cok ıyı olur ben sızı fatsada karsılıcam
fazla soze gerek yok
hepinize hayırlı ve bol kazançlı haftalar dilerim.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
çok yorucu bir haftasonu geçirdik. bütün gün ye iç yat kalk ye iç yat kalk ye iç kalk, Dağlara tırman cross yap, mangal yap vs vs.... çoook yorulduk çoook
Kuşadasına giden ekip de keyifli bir haftasonu geçirmiş.
Koyları gezenlerde ton balığı yakalamışlar
neyse bu güzel haftasonunun ardından herkese güzel ve bereketli bir hafta diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)