topic açıldı mı?göremiyorumda...
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Hoş geldin ve geçmiş olsun
Sanırım açılmamış.. Bende göremedim .
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
sandman, tr.davutak, metin3590
Dün seni karizmatik motor ve bakışlarınla çankaya civarlarında gördüm..
Çok karizmatiktin ama ..
arkadaşlar Today imi Takasla Peoguet speedfight2 ile değiştirdim ufak bikaç yenileme işleminden sonra resimlerini koyarım,
Cesurum motoru o gün yanımdaki arkadaş aldı 1 ay falan binip satarım dedi aklında bulunsun
Bacoman
bu haftanı topağı açılması lazım geç kalınıyo ....ilgili arkadaşlara duyurulur...
by K@d@k@L
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
sandman, tr.davutak, metin3590
Dün seni karizmatik motor ve bakışlarınla çankaya civarlarında gördüm..
Çok karizmatiktin ama ..[/QUOTE]
hehe sagol senin kadar olamasakta
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
ne topicmiş arkadaş açılamadı kaç gündür...açın da öğrenelim
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
hakikaten noluyo ya nereye gidiyoruz merak ediyorumm 3 gündür öğrenemedik
[QUOTE=wert_35;1547664]hakikaten noluyo ya nereye gidiyoruz merak ediyorumm 3 gündür öğrenemedik[/QUOTE...
bu gece ...az sonra....
by K@d@k@L
saol gökalpim ama today varken servis yolunu bilmezdim artık iyice öğrenirim heralde, ilk etapta motorun bütün grenajlarını söküp benim boyacıya götürücem orjinal rengine boyatıcam bu süre zarfındada iyi bir motorcuya götürüp sağına soluna güzelce baktırmam gerekiyor debriyajı açıp bi bakmak gerekicek sanırım ilk kalkışta 1-2 sn düşünüyor arkadaş sanırım debriyaj ayarsız bildiğin iyi bir usta vardı senin olmazsa bi ara beraber gidelim ne dersin
Bacoman
son bir saat....az sonra..... 2 saat te olabilir aldığım duyumlara göre....en iyisi uyuyun sabah bakarsınız.....
by K@d@k@L
beyler topak açıldı ...bilginiz olsun.......
by K@d@k@L
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)