Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    Alıntı turan çatal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi akşamlar dostlar.hafta sonu güzel bir etkinlik olabilir

merhaba arkadaşlar.ben turan çatal.bir süre zorunlu nedenlerden dolayı aranızda degildim.hoşgeldim.
    turan abim tekrar hoş geldin aramıza en kısa zamanda gürüşelim şöyle bi hasret giderelim kafaları demliyelim özledik seni

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgeldin turan abi
    May The Force Be With You

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gün pistte yakalandın.....
    çayına el koyacaktım da kıyamadım. sabah 11den akşama kadar pistteydim. keyifli geçti.

Motosikleti
    O ŞİMDİ ANILARDA YAŞIYOR...
    hayırlı haftalar sizinle olsun ey izmirli hemşerilerim
    derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
    Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,

baco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Speedfight2
    iyi haftalar izmirmt

1-2 aydır görüşemiyoruz gerek havalar gerekse işlerimin yoğunluğu beni motordan uzak tutmuştu ama havaların düzelmesi ile birlikte içimdeki motor aşkı tekrar alevlenmeye başladı haftasonu minikkuşa atlayıp ufak bi alsancak turu yaptım, gelelim sadede aşağıda da görüldüğü gibi today im artık misyonunu tamamladı ve yerini abilerine bırakacak

http://www.sahibinden.com/2005_model...0temiz%20today

ikinci el olarak fiyatı beni zorlamıyacak ve hafta sonlarımı neşelendirecek bir motor arıyorum , adaylarım honde beat ve peugeot speedfigth2 peugeot 2 zamanlı ve daha atak beat ise 4 zamanlı ve yakıtta daha cimri ama fiyatı biraz daha yüksek ne yapmalı önerebileceğiniz çevrenizde tanıdıklarınızın falan makineleri varmı
    Bacoman

aguila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha fazer büyüyünce V.MAX

merhaba arkadaşlar.ben turan çatal.bir süre zorunlu nedenlerden dolayı aranızda degildim.hoşgeldim.
    tekrar hoşgeldin

Alıntı baco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi haftalar izmirmt

1-2 aydır görüşemiyoruz gerek havalar gerekse işlerimin yoğunluğu beni motordan uzak tutmuştu ama havaların düzelmesi ile birlikte içimdeki motor aşkı tekrar alevlenmeye başladı haftasonu minikkuşa atlayıp ufak bi alsancak turu yaptım, gelelim sadede aşağıda da görüldüğü gibi today im artık misyonunu tamamladı ve yerini abilerine bırakacak

ikinci el olarak fiyatı beni zorlamıyacak ve hafta sonlarımı neşelendirecek bir motor arıyorum , adaylarım honde beat ve peugeot speedfigth2 peugeot 2 zamanlı ve daha atak beat ise 4 zamanlı ve yakıtta daha cimri ama fiyatı biraz daha yüksek ne yapmalı önerebileceğiniz çevrenizde tanıdıklarınızın falan makineleri varmı
    tekrar hoşgeldin kardeşim...baya uzun zaman oldu özlettin kendini...
    by K@d@k@L

extreme1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X Max250 & Yamaha Cygnus X
    iyi haftalar izmirmt

Ben Manisaya taşındıgını düşünüyordum ama İzmirdeymişsin,uzun süredir yoktun.Görüşmek üzere kendine iyi bak
    Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    ARTIK YOK YENİSİNE SAGLIK
    ii akşamlar mt hayırlı kazançlı haftalar dilerim...
    [B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]

stunt_rider_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K 1200 R
    Alıntı sandman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı pazarlar cemati Mt. ...
    Millet heralde pistlere akıyor.
    Hava da bol güneşli ama serin de biras.
    Pistte olanlara ii eylencele..

Bizde şöle bi turlayıp günü değerlendireceğiz
    sanırsam.. PAzar pazar, pazar sendromuna
    girmeye gerek yok ..

Bu arada stunt rider kolay gelsin sana pazartesi. Daha senin gibi vizeye girecek ler de var.
    Örneğin ben .. Şu egsoz işini merak eden arkadaşlar da var. Örneğin chatkut ..
    Sana kolay gelsin vizede. sonra bize de anlatırsan sevinirim ne oldu ne bitti kaç para bayıldın da nelere
    baktılar ..
    Selam Erdem abi ve tüm izmir mtliler Daaha vizeye girmedim perşembe günü yada çarşambaya kaldı yoğunluktan ( sınavlar vs). fakat şunu öğrendim motosikletlere sıra bekleme derdi yok direk gidiyorsunuz. otomobille o kadar bekleyen varken okalabalıkta sanki o kalabalıkta özel biriymişsiniz gibi geçiyorsunuz

Eksoz işine gelince çözümü buldum biraz komik ama bi kaç araştırmam sonucu mondial 150 rs ler var bildiğiniz gibi onların eksozu benim motosikletin gibi 3 adet civata ile eksozun ana kısmı çıkartılınca yerine onu takıyorsunuz sonuç mükemmel seste %90 azalma var motosikletide sıkmıyor gayet güzel çalışıyo hiçbir sorun yok. eksoz işinide böyle halettim. Kaldı perşembeye vize işlemi sadece onuda hangi adımlardan geçtim ve neler önemli onlar buraya yazar sizlerle paylaşırım

Motosikleti
    topak açılcaktı ....ilgili arkadaşlar...ilgilensin
    by K@d@k@L

extreme1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X Max250 & Yamaha Cygnus X
    Alıntı metin3590 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ii akşamlar mt hayırlı kazançlı haftalar dilerim...
    Sağol Metin sana da hayırlı haftalar
    Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    Peugeot Speedfight2
    Alıntı extreme1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Manisaya taşındıgını düşünüyordum ama İzmirdeymişsin,uzun süredir yoktun.Görüşmek üzere kendine iyi bak
    yok kardesim aksine artık komple izmirli oldum bizim izmir şubedeyim ağaçlıyolda temsa ,komatsu görmüşsündür geçerken
    Bacoman

Alıntı stunt_rider_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Erdem abi ve tüm izmir mtliler Daaha vizeye girmedim perşembe günü yada çarşambaya kaldı yoğunluktan ( sınavlar vs). fakat şunu öğrendim motosikletlere sıra bekleme derdi yok direk gidiyorsunuz. otomobille o kadar bekleyen varken okalabalıkta sanki o kalabalıkta özel biriymişsiniz gibi geçiyorsunuz

Eksoz işine gelince çözümü buldum biraz komik ama bi kaç araştırmam sonucu mondial 150 rs ler var bildiğiniz gibi onların eksozu benim motosikletin gibi 3 adet civata ile eksozun ana kısmı çıkartılınca yerine onu takıyorsunuz sonuç mükemmel seste %90 azalma var motosikletide sıkmıyor gayet güzel çalışıyo hiçbir sorun yok. eksoz işinide böyle halettim. Kaldı perşembeye vize işlemi sadece onuda hangi adımlardan geçtim ve neler önemli onlar buraya yazar sizlerle paylaşırım
    gökhan kardeşim seni üzmek gibi olmasın ama sıra beklememek gibi bi lüksün yok haberin olsun tecrübeyle sabittir paşa paşa bekliyosun sana tavsiyem sabah 7-8 gibi orda ol işin çok geçe kalmasın

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    iyi haftalar izmirmt

baco nerdesin be kadeşim özletin kendini motor için gürüşelim

Alıntı aguila adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    topak açılcaktı ....ilgili arkadaşlar...ilgilensin
    özelin dolumu naci abim

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sandman adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu arada stunt rider kolay gelsin sana pazartesi. Daha senin gibi vizeye girecek ler de var.
    Örneğin ben .. Şu egsoz işini merak eden arkadaşlar da var. Örneğin chatkut ..
    Sana kolay gelsin vizede. sonra bize de anlatırsan sevinirim ne oldu ne bitti kaç para bayıldın da nelere
    baktılar ..
    ilk bakılan ve geri gönderilme riski en yüksek olan unsur FAR AYARI,

ben muayneye girdiğimde yan yana iki motor girmiştik diğer motora denk gelen exper motorsever olmalıydı sanırım elemanın motor ile fren test ediyom ayağına turlayıp duruyodu
    bende frenlerin iyi olduğunu göstermek için ilk gelişimde benim ekspere yaklaşırken arkayı az önü çok sıkarak öne yığılmalı kısa bi frenle ani duruş yaptım belkide benim eleman ondan fren kısmına hiç bakmadı bile, bu duruşumun etkisi olduğundan emin değilim belkide ben öyle sanıyorum

muayne için 63 TL 72 Kr. ödüyoruz

Alıntı stunt_rider_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gökhancım , mertinde yukarda dediği gibi öyle bi imtiyaz yok , araba araba sırada bekleyip sıra numarasını alıp senden önce gelen arabalar ve senden sonra gelen tekrar muaynecileri (muayne tekrarına öncelik var) bile bekleyip bütün araçlarla beraber sıran gelince giriyosun, hayallerini yıktığım için kusuruma bakma
    May The Force Be With You

Motosikleti
    Peugeot Speedfight2
    [QUOTE=hızlıcesi2;1543464]baco nerdesin be kadeşim özletin kendini motor için gürüşelim

cesurum al senindir motor bari yabancıya gitmesin arada bi gelip severim keratayı
    Bacoman

Motosikleti
    Alıntı hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

özelin dolumu naci abim
    özelden oku
    by K@d@k@L

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    [QUOTE=baco;1543588]
    Alıntı hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

cesurum al senindir motor bari yabancıya gitmesin arada bi gelip severim keratayı
    sağol kardeşim hayırlısı inşallah

Alıntı aguila adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özelden oku
    ok

Motosikleti
    HONDA - Nx4 FALCON BLACK
    CANIM ABİM YENİDEN HOŞ GELDİN ARAMIZA.SENİ SEVİYORUM

ilgili arkadaş topiği aç hadi bekliyoruzz. başka gruplardanda gelecek var senden ışık bekliyorlar.sanırsam 20 motor kadar oluruz
    (ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:

ben mümkünse VN'nin arkasında gitmek istiyorum ohhh püfür püfür egzoz homurtusu

gözün aydın buarada oğuz abi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler