hayırlı haftalar sizinle olsun ey izmirli hemşerilerim
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
iyi haftalar izmirmt
1-2 aydır görüşemiyoruz gerek havalar gerekse işlerimin yoğunluğu beni motordan uzak tutmuştu ama havaların düzelmesi ile birlikte içimdeki motor aşkı tekrar alevlenmeye başladı haftasonu minikkuşa atlayıp ufak bi alsancak turu yaptım, gelelim sadede aşağıda da görüldüğü gibi today im artık misyonunu tamamladı ve yerini abilerine bırakacak
http://www.sahibinden.com/2005_model...0temiz%20today
ikinci el olarak fiyatı beni zorlamıyacak ve hafta sonlarımı neşelendirecek bir motor arıyorum , adaylarım honde beat ve peugeot speedfigth2 peugeot 2 zamanlı ve daha atak beat ise 4 zamanlı ve yakıtta daha cimri ama fiyatı biraz daha yüksek ne yapmalı önerebileceğiniz çevrenizde tanıdıklarınızın falan makineleri varmı
Bacoman
ii akşamlar mt hayırlı kazançlı haftalar dilerim...
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Selam Erdem abi ve tüm izmir mtliler Daaha vizeye girmedim perşembe günü yada çarşambaya kaldı yoğunluktan ( sınavlar vs). fakat şunu öğrendim motosikletlere sıra bekleme derdi yok direk gidiyorsunuz. otomobille o kadar bekleyen varken okalabalıkta sanki o kalabalıkta özel biriymişsiniz gibi geçiyorsunuz
Eksoz işine gelince çözümü buldum biraz komik ama bi kaç araştırmam sonucu mondial 150 rs ler var bildiğiniz gibi onların eksozu benim motosikletin gibi 3 adet civata ile eksozun ana kısmı çıkartılınca yerine onu takıyorsunuz sonuç mükemmel seste %90 azalma var motosikletide sıkmıyor gayet güzel çalışıyo hiçbir sorun yok. eksoz işinide böyle halettim. Kaldı perşembeye vize işlemi sadece onuda hangi adımlardan geçtim ve neler önemli onlar buraya yazar sizlerle paylaşırım
topak açılcaktı ....ilgili arkadaşlar...ilgilensin
by K@d@k@L
ilk bakılan ve geri gönderilme riski en yüksek olan unsur FAR AYARI,
ben muayneye girdiğimde yan yana iki motor girmiştik diğer motora denk gelen exper motorsever olmalıydı sanırım elemanın motor ile fren test ediyom ayağına turlayıp duruyodu
bende frenlerin iyi olduğunu göstermek için ilk gelişimde benim ekspere yaklaşırken arkayı az önü çok sıkarak öne yığılmalı kısa bi frenle ani duruş yaptım belkide benim eleman ondan fren kısmına hiç bakmadı bile, bu duruşumun etkisi olduğundan emin değilim belkide ben öyle sanıyorum
muayne için 63 TL 72 Kr. ödüyoruz
gökhancım , mertinde yukarda dediği gibi öyle bi imtiyaz yok , araba araba sırada bekleyip sıra numarasını alıp senden önce gelen arabalar ve senden sonra gelen tekrar muaynecileri (muayne tekrarına öncelik var) bile bekleyip bütün araçlarla beraber sıran gelince giriyosun, hayallerini yıktığım için kusuruma bakma
May The Force Be With You
[QUOTE=hızlıcesi2;1543464]baco nerdesin be kadeşim özletin kendini motor için gürüşelim
cesurum al senindir motor bari yabancıya gitmesin arada bi gelip severim keratayı
Bacoman
ben mümkünse VN'nin arkasında gitmek istiyorum ohhh püfür püfür egzoz homurtusu
gözün aydın buarada oğuz abi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)