bol güneşli hafta sonları ahali
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Selam herkeze Arkadaşlar pazartesi günü yeni motosikletimi vizeye götüreceğim acilen kapalı RACİNG veya TOURİNG tipi sağ yandan çıkan kapalı eksoz lazım aranızda acaba yardımcı olabilecek varmı? Sadece 1 saatliğine vizeye gidip geleceğim onun için
ya eksozun azına geçmeli suturucu gibi bişi yaptır sanayide stunt
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
iyi akşamlar .heralde yarın büyük ihtimal pınarbaşındayız .DUYURULUR arkadaş ve dostlara
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
evet evet ebnde geliyorum pınarbaşına görüşürüz orda
gidemedim abi pazartesi inşallah gidicem. eksozun ana kısmı ayrı civatalı oluyo genelde 3 civatalı sadece eksozun ana kısmını almak yetiyo ondan sölyedim. Çok bağırıyo hoşuma gidiyo açık eksoz ama vize için sadece kullanıcam kapalıyı
Erhan abi eksozun ana kısmıyla borusu arasına bi aparat yaptırdım oda eksoz gazının çıkacağı delik biraz ufak geldi 4 silindir motora kaldırmıyo calışıp stop ediyo. yapan usta yapamadı heralde söylediğim gibi yapmamış ondan abi eksoz varsa sadece 1 saatliğine ödünç alıcam Yoksa şansımı deniyip gidicem artık
hayırlı pazarlar m.t deşlerim pistte görüşecez bugun galiba
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
hadi çıksana sen ya dükkana gel davut, şu yeni kaskınıda ıslatalım bugün hahahahahah
Hayırlı pazarlar cemati Mt. ...
Millet heralde pistlere akıyor.
Hava da bol güneşli ama serin de biras.
Pistte olanlara ii eylencele..
Bizde şöle bi turlayıp günü değerlendireceğiz
sanırsam.. PAzar pazar, pazar sendromuna
girmeye gerek yok ..
Bu arada stunt rider kolay gelsin sana pazartesi. Daha senin gibi vizeye girecek ler de var.
Örneğin ben .. Şu egsoz işini merak eden arkadaşlar da var. Örneğin chatkut ..
Sana kolay gelsin vizede. sonra bize de anlatırsan sevinirim ne oldu ne bitti kaç para bayıldın da nelere
baktılar ..
iyi akşamlar dostlar.hafta sonu güzel bir etkinlik olabilir
merhaba arkadaşlar.ben turan çatal.bir süre zorunlu nedenlerden dolayı aranızda degildim.hoşgeldim.
hoşgeldin abi
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)