yeeakşamliiiir
ne pazardı be. otur otur geçmedi :D
yeeakşamliiiir
ne pazardı be. otur otur geçmedi :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
iyi pazarlar herkese bugün 12 de uyandıktan sonra tek tabanca(artçımla) kaynaklarda bi gözleme çay sefasından sonra dağların arasından köylerden bol oksijenli yollardan kemalpaşaya çıktım...çok keyifli bir güzergahtı, yakın zamanda hepberaber yapabiliriz bu güzergahı, hem yenilik olur hemde yollar çok güzel
sercan hangi numaranı kullanıyosan özel mesaj at,bendeki numaran kapalı
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Arkadaslar ben bi Ayvalık yapıcam, gidip biraz ruhumu sarj edecegim grupta ben onla, ben bunla konusmuyom, küstüm, darıldım kırıldım diyenleri haklı da olsa haksız da olsa triplerini evde bırakıp motorlarını alarak davet ediyorum... zamanı ve keyfi olan bana takılabilir... az olursa evimde agırlarım sayı artarsa benim kuzenin otelinin kapısını calarız...
1 Mayıs a kadar buralardayım, ondan sonra zaten Bodrum a gidiyorum... yani eski tempoyu hızlandırılmıs ve arındırılmıs kurslarla yakalayabiliriz...
Bu arada Bodrum da ufak bi otelin isletmesini aldım, detaylı bilgileri merak eden olursa yazarım...
Ben bi yere takılmadım, hemen eve geldim... artık evli barklı adam sayılırız, gece hayatına son verdim bayagıdır.. iki üc gündür yani hani geliyordun bu aksam caycıya?
valla Cengiz abi, insan ugrasırda bu kadar mı ugrasır, ben olsam bu kadar sıkıntıya giremezdim bi de korumalıklı pantalonla... o kadar iş yaptın malzeme aldın benden bi kurus gitmedi... e e e sana satcam ya motoru kendi motorun gibi bakıyon al su makinayı iste, siz birbirinizin dilinden anlıyorsunuz
gez sen gez... sonra kanka ozledim de.. bırak bu ayakları... kırıldım sana... derdimden iki sise votkayı devirdim...
valla benim 3 hattımda kapanmıs e e e 7 ay oldu... ben de annemin hattını kullanıyom;) ararım yarın seni...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
İzmir MT selam. sitede eski sayılırım ama çok aktif değilimdir. Takipteyim sadece. İzmir MT olarak düzenlenecek toplu gezilere imkanım elverdiği ölçüde eşimle katılmak isterim. kazasız sürüşler.
İZMİR
Hoş geldin çirkin
umarım yakın zaman da görüşürüz...eminim anlatacak çok şey vardır.
Anlatıyoruz sürekli ama yaşamayanlar Avrupa ile memleketimiz trafiği arasındaki farkı ayaşamadan anlayamaz.
bu arada Motosikletini emin ellere teslim etmişsin
Görüşürüz kendine iyi bak.
Bu vesile ile tüm arkadaşlara hayırlı akşamlar dilerim
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
iyi aksamlar millet, gezi nasildı? keyıfli olmustur hersey dimi
hayırlı akşamlar,
çikin seco banada uğrasana, bakalım alamanyadan ne getirdin bana
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
yağmursuz bol güneşli günler dilerim izmir mt sakinleri . sakinleri diyorum cünkü herkeste bi sakinlik var kimse gözükmüyo ortada hayrola izmir? ses veeeeeeeeeeeeeeeerrr
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
HOŞGELDİN sezo yakında görüşmek üzere kendine ii bak
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
bu aralar ...sakin burası... millet uyuyorrrrrrrrrmuuuuuu alooooooo
by K@d@k@L
voluuuuuuummmmmmeeeeee
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)