çorbacı sebo nerdeydi yaw ben biliyodum galiba neyse oraları biraz turlarız sebonun woswosu görünce dururuz[/QUOTE]
mert yarın konusuruz birlikte gideriz .ok?
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
topak onaylanıyo abi
çorbacı sebonun karşısına çimlere yayılıp çekirdek çitlemeye diye konuşuldu ama bilmiyorum son karar nedir
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...oplantisi.html link burda abi topic açılmış
iyi günler bende yeni katıldım hocam ben izmirde hiç motor satan yer bilmiyorum başlangıç olarak çin motorlarında karar kıldım fiyat açısından bornovada çin malı motor satan varmıdır tercihim cuptur mondialin siyah ukh sini almayı düşünüyorum tüm etiketlerini sökeceğim simsiyah bir motor olucak bornovada bu şekil 0 motor satan yerler varmıdır yerleri nerdedir şimdiden teşekkür ederim herkeze saygılar.
hoşgeldin. öncelikle. ehlivet vb. şeylerin tamamsa saglıklı bir sekilde asagıdakı numaralardan bayiileri arayıp görüşebilirsin.
MEHMET BAKIRCIOĞLU DTM. ELEKT. İHR. İTH. İNŞ. GIDA SAN. TİC. A.Ş.
M. KEMAL CD. NO: 14/A BORNOVA İZMİR
Telefon: 0 232 388 25 33
SÜMER DTM. OTOMOTİV GIDA MAD. VE İNŞ. SAN. LTD. ŞTİ. - MERİÇ TEKİN
YILDIRIM BEYAZIT CAD. NO: 16/A ÇAMDİBİ BORNOVA İZMİR
Telefon: 0 232 435 19 22
VESKO DTM. ELEKTRONİK İNŞ. TRZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
HAŞİM İŞCAN CAD. NO: 17/E BORNOVA İZMİR
Telefon: 0 232 347 16 72
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
sıfır alma kardeşim sahibinden com da arama yap en son bi arkadaş ramzey 250cc çapır 2006 model 12000de 1400 liraya bırakmıştı mondial mct 250 lerde 1200-1400 arası 2005-2006 modelleri bilgin olsun
CHOPPER HAYATIMIZ
Arkadaşlar önemli Duyuru .pazar Günkü Gezimiz Saat 9.30.alınmıştır .
Herkesin Dikkatine .bu Seferde Uyanmayın
Selam Arkadaslar ben cuma gecesi geldim İzmirdeyim, bugun kalkar kalkmaz karabaglara Cengiz abiye kostum, motorumla bulusmak icin... 6-7 aydır garajda yatıyordu, arada sırada Apv41 uyandırmıs uykusundan, banyosunu yaptırmıs, keselemis...
Bugun hemen hemen butun gununu benim motorun yeni aküsü,sigorta, elektrik tesisatı, lastik, temizlik ve klasik bakımlarında ben onu izlerken onun benden cok ugrasmasından dolayı burdan APV41 e extra tesekurlerimi iletmek istedim...
Bu arada kendimi avrupa ruzgarına kaptırdıgımdan olacak ki, ilk gün trafikte acemi sürücüler gibiydim, eve vardıgımda büyük bi tehlikeden yırtmıs gibi rahatladım... bu ne bicim trafik, bu ne bicim yoldur boyle, hakketten eski deli ben acaip tırstım yahu.
Herkese kazasız belasız gunler...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Opusdanmı yazıyon ugili , allahın delisi o sürüşün tırsmış halinmiydi söktün kordonun taşlarını
ben de eve yeni geldim,
May The Force Be With You
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Iyi Akşamlar Dostlarım
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)