naci abi doğum günün kutlu olsun...
naci abi doğum günün kutlu olsun...
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
nice nice yıllar sevdiklerinle bol bol yollar naci abi
yaş kaç oldu abi 29? 29.5? 30?
merhaba izmir mt aranızda olmaktan mutluyum. görüşmek dileğimle
Farınızda Yolunuzda Açık Olsun:cat:
merhabalar bende bu siteye uzun zamandır üyeyim bu topiğide takip etmekteyim fakat ehliyetim olmadığı için katılmıyordum şimdi ise ehliyetimi aldım rahatım artık sizlerle tanışmak gezilere toplantılara katılmak istiyorum gerçekten tam bi aile ortamı gibi sıcak seviyorum
Herkes Cennete Gitmek İstiyor Ama Kimse Ölmek İstemiyor :cat:
kardeşim çok sağol.. yer ve mekan aynı saat 20 00 da
teşekkür ederim kardeşim ... nice beraber senelere
sağol kardeşim .. beraber uzun senelere
sen neler yapıyon .. makina tamammı yapıldımı ..bilgilendirmiyon bizleri
by K@d@k@L
naci nerde toplaşıoz pastandan yiyelim
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
arkadaşlar bilmiyenlere duyurulur..... yaş 40 oldu valla..hiç göstermiyom dimi
by K@d@k@L
selam millet ben yaşamıyorum ki
[B][COLOR="Red"]HAYALETLER GÖRÜNMEZ AMA ÇOK YAKINDA
(((((((NACİ)))))))) DOSTUM gerçekten 40 mı oldun yoksa şakamı.şaka degilmi yoksa sen nasıl 40 olursun sen benden küçüksün.ben 36 0lduguma göre sen daha GENÇ SİN.N.CE YILLARA KARDEŞİM.Tüm güzellikler seninle olsun
hayalet gözüm üstünde sanmaki seni çakozlamıyorum.NACİ abine söylerim seni görünür yapar haaa
HOŞ GELDİN imam kardeşim.bizim gruba bir imam lazım ama bizler için değil.otomobil sürücüleri için
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
40 mı
abi yalan yok gerçekten gençmişsin öylede gösteriyosun zaten
motor halloldu bu arada yanlız küçük bi vites keçesi sorunum var değiştirmemişiz şimdi kaşıntı yapıyo önemsiz bişey pazartesiye halledicem sınavlardan başımı pek kaldıramıyorum bu hafta çok yoğunum bi bitsin şu sınavlar uzak geziler için lobi çalışmalarına başlıcam ekürimle beraber ne zamandır görüşemiyoruz özledim valla
sağlıcakla kalın saygılar
ne pisligimi gordun benim? senin yastiginda pistir simdi hatirladin sen onu
yuzumu gormek istiyorsan arayayim seni, ama bilmiyom senin telefonda goruntulu konusma yapilabiliyor mu? ama ordan bulasabilir iste bak
Neyse izmir biraz kendine gelsin, ben de geleyim artik... bi kac temel tasi goremedim burda...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
merak etme pslk, halen sağlamız ve hep düz yapıyoz
önemli olan iç güzelliği, benim motorun kalbi ciğeri temiz
merhaba bulut4535, burdan iki kelime kendini tanıtırsan ön tanışma ile ısınmış oluruz duyrulardan toplantılarımızı takip edip katılabilirsen tanışırız ve sonra MT alışkanlık yapacaktır zaten
May The Force Be With You
arkadaşlar bu gün pınar başındayım atıramanlar var ve birkaç yarış olcak gelmek isteyen gelsin beni piste gürmek istemez misiniz
arkadaşlar bu gün pınar başındayım antıramanlar var ve birkaç yarış olcak gelmek isteyen gelsin beni piste gürmek istemez misiniz
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)