arkadaşlar spil ve üçpınar gezimizin fotolarını oguz kardeşim yüklemiş
direk link:http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1503609
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
içinize sinsin güzel gezi olmuş,
ordaki köftecinin ikramları güzeldir köfte yanında, piyaz, ve tahinli tatlılardan götürmüşsünüzdür
herkes için baya nemli bi hafyasonu olmuş, bende şimdi eve girdim, sağanak yağmurda karaburun yaptım geldim, 2 santim çekti bütün uzuvlarım
May The Force Be With You
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
nerde bu millet .. herkez resimlerlemi uğraşıyo
by K@d@k@L
cic akşamlar ahali
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Selam dostlar...
Ne var ne yok bakalim Izmir de...? sanirim bol yagisli bir kis gecirdiniz ama arada goruyorum ufak tefek gezi aktivitelerini...
Benim gelmeme az kaldi, ufak ufak toparlanalim da, soyle konaklamali bi gezi yapalim onumuzdeki ay... bi AYVALIK ya da Bodrum...
Burda havalar sahane, motorcular yollari doldurmaya basladi, biz de Gulsenle kesiflere cikiyoruz hafta sonlari... hafta ici zaten 200 km yol yapmadan eve gelmiyorum
bugun de bi 250 km yapip geldim, biraz gec gelince fircayi yedik tabi (01:00)
Umarim yakinda yine beraberiz...Hepinize kazasiz belasiz bol gunesli gunler dilerim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
iyi akşamlar millet
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
arkadaşlar ....hani hareket nerde bereket .....yaz geliyo tokuşturalım...
by K@d@k@L
saolasın erman, ah ah nerde o eski makinalar , pozlu bi makina olsaydı yanımda çektiğim gibi o anda pozların banyosunuda yaptırmış olurdum
bu digital makinalar kedi gibi sudan tırsıyo.
desene bi gün geç gelmişim oraya , belanın randevusu olmaz ama bi gün erken gelsek mevüde yetişirdik üzüldüm.
pazar öğlen saatlerinde başlayan yağmurda oraya doğru geliyodum ve sadece yol yapıyodum karaburuna vardığım gibi döndüm dönüşte molalar verdim orda takılmadım malesef , bilsem bulurdum seni.
ne kekiği be zenon gözlüm, bi çok yerime dolan yağmur suyu kokusu halen çamaşırlarımda
@ugilicigili ; önümüzdeki aya kalmaz gelirsin sen özlemişsin belli , bi konaklamalı 2 gün gezi yetecekmi senin dünyadan getirdiğin haberleri havadisleri anlatmana, 23 nisanı birleştirip 4 gün yapalım yapmışken, söz istediğin tonda konuşacan müdahele etmeyecez
May The Force Be With You
arkadaşlar merhaba
çanakkalenin çan ilçesindeki motorcu dostlarımız
10 mayıs ta bir pilav günü düzenliyorlar
sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağız
linki ekliyorum
oradan göz atabilirsiniz
çanakkaleden sevgilerle
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...009-pazar.html
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
ıyı aksamlar mıllet
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)