izmirrrrrrrrrrr topak açıldımıııııııııı
izmirrrrrrrrrrr topak açıldımıııııııııı
by K@d@k@L
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
mert heralde ilk defa bu kadar heves etti
[COLOR="SlateGray"][B][I]didemertdidemertdidemertdidemertdidemertdidemert didemertdidemertdidemertdidemertdidemertdidemert
[/I][/B][/COLOR]
bu pazar kimsenin gezi yapmaya niyeti yok galiba bi topic açamadık
neyse ben kaçtım artık herkese iyi geceler tatlı rüyalar
selamın aleyküm kardeşlerim gezi muhabbetinizi gördüm bi kaza bela olmazsa aynen bende gelmek sizlerle tanışmak muhabbet etmek isterim saygılar
birde bişey sorucam bu mesajdan alıntı nasıl yapılıyor bir bileniniz anlatsın ben anlamam pek bu işlerdende
a.s hoşgeldin bak yazdıgın mesaj ın altında alıntı yazıyo
yanlız arkadaşım duyurular bölümünde cuma günleri için toplantı haberlerimizin yeri ve zamanı hakkında bilgi mevcut takip edersen toplantılarda tanışmak isteriz
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
ooo milletin kanı kaynamış
ben oyumu foçada kullandığım için pazar günü oraya gezi yapıcam günboyuda oralardayım o yüzden geziye katılamıycam...biriniz bi plan yapıp bi topic açıverin zaman daraldı ben gelebilecek olsan açardım topik ama maalesef yokum pazar...
hadi iyi gezmeler millet, pazarı boş geçirmeyin sakın
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
annemin rahatsızlıgından dolayı pazar günü geziye katılamıcam p.tesi izmirde olucam bu pazar beni es geçin haftaya acısını çok pis çıkartcaz
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
çok geçmiş olsun metin acil şifalar[/QUOTE]
saol teşekkrler
metin geçmiş olsun ......yapılacak birşey varsa yardımcı olalım
by K@d@k@L
arkadaşlar topak açıldı davut sen muhakkak geliyosun
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
bu topik nedir ya nerden giriliyo nasıl okunuyo ben bu internetten bilgisayardan anlamıyom arkadaşlar bi iyice tarif eden çıkarsa bende takip edeyim gelincek yere geleyim tanışalım muhabbet edelim allah için biri anlatsın bana sonra bu mesajdan alıntı yapaılcak yere tıklıyom işaretlenmiyo o da ne iş anlamadım kafayı kıracam gece gece sinirden
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)